«Κόλαση» στη συνέντευξη του Τραμπ: Έκανε λόγο για «ψευδείς ειδήσεις», διαπληκτισμοί με τους δημοσιογράφους (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σε πραγματική κόλαση μετατράπηκε η συνέντευξη του νεοεκλεγέντος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Αναφερόμενος στις αποκαλύπτικές εκθέσεις για τις σχέσεις του με τη Ρωσία, ο Τραμπ επιτέθηκε στις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τις αποκαλύψεις ως "ψευδείς ειδήσεις" και τη στάση τους ως "απαράδεκτη", ενώ αρνήθηκε

να δώσει το λόγο σε δημοσιογράφο του BuzzFeed που αποκάλυψε τις εκθέσεις, λέγοντάς του ότι το μέσο που δουλεύει είναι "σκουπίδι", χαρακτηρισμό που επιφύλαξε και για το CNN.

Παραλλήλησε δε την όλη κατάσταση που διαμορφώνεται με τη ναζιστική Γερμανία, αναφερόμενος στιις "τακτικές" των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ενώ παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, διέκοψε τη συνέντευξη.

Κατά τα λοιπά, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι μεταφέρει τις επιχειρήσεις του στα χέρια των γιων του -μάλιστα, τόνισε ότι αν δεν τα πάνε καλά θα τους «απολύσει»- και υποστήριξε ότι επί προεδρίας του ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν πρόκειται να διενεργεί μέσω χάκερς κυβερνοεπιθέσεις στην Αμερική.

ΤραμπΡωσίασυνέντευξηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα