Κόκκινα μαλλιά, λευκή επιδερμίδα - Τα παιδιά της Τζούλιαν Μουρ έχουν τα χρώματα της μητέρας τους (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Πέρα από μια πετυχημένη, ταλαντούχα και βραβευμένη ηθοποιός, η Τζούλιαν Μουρ είναι και μια περήφανη μαμά.

Η Τζούλιαν Μουρ είναι παντρεμένη από το 2003 με τον σκηνοθέτη Μπαρτ Φρέντλιχ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Myth of Fingerprints» και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 23 χρονο Κέιλεμπ και την 18χρονη Λιβ. «Καταφέραμε να χτίσουμε μια πολύ δυνατή οικογένεια και αυτό μου έχει δώσει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή μου» έχει τονίσει σε συνέντευξή της η διάσημη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια.

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο για την 58χρονη ηθοποιό του Χόλιγουντ, καθώς υπήρξε παντρεμένη με τον Τζον Γκουλντ Ρούμπιν από το 1986 μέχρι το 1995.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Τζούλιαν Μουρ ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία των δύο παιδιών της, γράφοντας στη λεζάντα «τα μωρά μου». Και οι δυο έχουν πάρει το πολύ ανοιχτό δέρμα και τα κόκκινα μαλλιά της μαμάς τους.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


My babies.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julianne Moore (@juliannemoore) στις 31 Αύγ, 2020 στις 7:55 μμ PDT

Ωστόσο, θα έλεγε κανείς ότι η κούκλα Λιβ μοιάζει περισσότερο στην πασίγνωστη ηθοποιό, ενώ ο Κέιλεμπ αποπνέει τη σοφιστικέ αύρα που παραπέμπει στον σκηνοθέτη πατέρα του.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


I said he should take a shower. He said my hair smelled bad, like mildew, or an old box. Happy 17th Wedding anniversary @freundlich96 - there is no one I’d rather be with everyday. I love you. #anniversary #quarantine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julianne Moore (@juliannemoore) στις 23 Αύγ, 2020 στις 8:47 πμ PDT

Η Λιβ φαίνεται να έχει κληρονομήσει το πάθος των γονιών της για το σινεμά και την έχουμε ήδη δει σε κάποιες ταινίες, όπως το «Τhe Rebound» με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, καθώς και το «Trust the Man» με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.

Από την άλλη, ο Κέιλεμπ φέτος αποφοίτησε από το κολέγιο. Μάλιστα, σε ανάρτησή της στο Instagram, η Τζούλιαν Μουρ δήλωσε πολύ στεναχωρημένη, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και το lockdown δεν επέτρεψε στην οικογένειά της να γιορτάσει την αποφοίτησή του.

Πηγή: bovary.gr

Τζούλιαν ΜουρπαιδιάμαλλιάδέρμαοικογένειαηθοποιόςφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα