Κοινοί εγκληματίες με εθνόσημο και πρωθυπουργική κάλυψη

Επωνύμως

 

«Οι αστυνομικοί είναι κρατικά όργανα και φέρουν το εθνόσημο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μαξίμου, καταδικάζοντας την «άναδρη», όπως είπε, επίθεση που δέχτηκαν τα ΜΑΤ στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

Πρώτα μία παρατήρηση. Αγνοώ τον λόγο που πολιτικοί και ΜΜΕ χαρακτηρίζουν επιθέσεις ως άνανδρες. Δηλαδή αν τους ξυλοφόρτωναν εν ώρα υπηρεσίας θα ήταν αντρίκια επίθεση; Δεν θα τους πείραζε τόσο;

Στην ουσία τώρα, για την επίθεση στο ξενοδοχείο συνελήφθησαν

εννέα άτομα, όπως θα έπρεπε να έχει συλληφθεί και ο εγκληματίας που έριχνε με καραμπίνα έξω από το στρατόπεδο που ήταν αποκλεισμένα τα ΜΑΤ στη Λέσβο, βάζοντας σε κίνδυνο δεκάδες ζωές.

Για τα σπασίματα δεκάδων αυτοκινήτων κατοίκων και τις χυδαίες ύβρεις που έχουν καταγραφεί σε βίντεο και πλημμύρισαν το διαδίκτυο δεν θα συλληφθεί κανείς;

Οι βανδαλισμοί σε υποδομές και αυτοκίνητα από αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας με πολιτικά είναι αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα. Θα έπρεπε δηλαδή οι Λιμενικοί, στην δικαιοδοσία των οποίων ανήκουν τα λιμάνια, να συλλάβουν τους έξαλλους ΜΑΤατζήδες και να τους πάνε αυτόφωρο.

Αν δεν μπορούσαν στη Χίο γιατί υστερούσαν αριθμητικά, έπρεπε να περιμένουν στον Πειραιά το πλοίο και μόλις δέσει να ξεκινήσουν τις συλλήψεις.

Ωστόσο, οι τρισμέγιστοι υποκριτές και τιμητές της ασφάλειας και τις νομιμότητας σε κανάλια και κυβέρνηση έχουν πάθει αφωνία και σφυρίζουν αδιάφορα.

Έξαλλοι έσκιζαν τα ρούχα τους για την «άνανδρη» επίθεση στο ξενοδοχείο και μουγγάθηκαν στη θέα ΜΑΤατζήδων που σαν όχλος εκτός ελέγχου καταστρέφουν περιουσία της κοινωνίας που τους εξοπλίζει, εκπαιδεύει, πληρώνει κλπ.

Το χειρότερο ωστόσο είναι ότι οι κοινοί αυτοί εγκληματίες - τα ντοκουμέντα αδιάψευστοι μάρτυρες - τυγχάνουν της πολιτικής κάλυψης του ίδιου του πρωθυπουργού (θα διερευνηθούν περιστατικά υπερβολικής βίας είπε), των εισαγγελικών αρχών και της κυβέρνησης.

Οι αστειότητες του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ για ΕΔΕ δεν πείθουν κανέναν, καθώς στη μικρή μας χώρα, ακόμη και οι πέτρες ξέρουν ότι αυτές καταλήγουν ξεχασμένες σε συρτάρια και ουδέποτε στην τιμωρία υπευθύνων.

Την ίδια ώρα, τα μεγαλύτερα ΜΜΕ, κυρίως ειδησεογραφικά sites και κανάλια που «λιβανίζουν» όλη μέρα την κυβέρνηση, δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν έχουν ιδέα για τις εικόνες αυτές. Το μόνο που τους συγκίνησε ήταν η επίθεση στο ξενοδοχείο και ο ανεγκέφαλος με την καραμπίνα.

Όταν σπάνε οι αναρχικοί καταστήματα και κάνουν βανδαλισμούς στα κέντρα των πόλεων, ουρλιάζουν έξαλλοι, όταν όμως σπάνε τα ΜΑΤ, συνειδητά αποκρύπτουν την αλήθεια.

Οι μάσκες έχουν πέσει και ακόμα και ο πιο αφελής μπορεί πια να καταλάβει το ρόλο του καθενός.

Δημοσιογράφοι και εκδότες έδειξαν σε ποιο στρατόπεδο ανήκουν: Απέναντι στους πολίτες, προπαγανδίζοντας άγρια, αποσιωπώντας πρωτοφανείς σκηνές, μπας και τσαλακωθεί λίγο λιγότερο η κυβέρνηση.

Ας τα βλέπουν αυτά οι υπόλοιποι συμπατριώτες μας και ας έχουν κατά νου ότι κάποια στιγμή, με κάποια αφορμή, θα έρθει και η σειρά τους, όπως έγινε στην Κερατέα και στις Σκουριές και τότε θα τους εγκαταλείψουν όλοι. Θα τους λοιδορούν κυβέρνηση και οι παπαγάλοι της, ενώ εισαγγελείς και ΜΑΤ θα είναι εκεί να εφαρμόσουν τη νομιμότητα των μεγαλοεπιχειρηματιών και των συμφερόντων. 

Μελίγα λόγια η «νομιμότητα» (τους) είναι επίφαση για την εφαρμογή της άγριας αντικοινωνικής πολιτικής (τους) και τίποτα περισσότερο.

ΜΑΤΧίοςΛέσβοςκαταστροφέςνομιμότητααστυνομίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα