Κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική, με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν αύριο και την Παρασκεήη τα σχολεία στην Αττική και τις άλλες πληγείσες περιοχές.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η Περιφέρεια Αττικής.

«Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών

συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 27 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κλειστά θα είναι επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τα κλειστά σχολεία

«Αύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 27.1.2022, οι μαθητές θα διενεργήσουν το self-test σήμερα, Τετάρτη 26.1.2022, και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο αύριο. Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self-test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (πλην των εσπερινών σχολείων).»

Διαβάστε επίσης

Συγγρού: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης – Ένας σοβαρά τραυματίας, εικόνες απόλυτης καταστροφής (photos/videos)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Επίθεση σε Πατούλη από την Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ (Video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αργία και σήμερα σε 6 Περιφέρειες – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα