Κλείνει το μπλογκ του πριν καν το ανοίξει ο Τραμπ

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να το ανοίξει, και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκλεισε το μπλογκ του με το οποίο υποτίθεται ότι θα επικοινωνούσε με τους οπαδούς του.

Όπως ανακοίνωσε ο στενός συνεργάτης του, Τζέισον Μίλερ, το μπλογκ «Από το γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ» ήταν «απλώς βοηθητικό στις ευρύτερες προσπάθειες στις οποίες εργαζόμασταν και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε». Το κλείσιμο του μπλογκ

έρχεται σε μια στιγμή που ο Τραμπ ετοιμάζεται να ενισχύσει τους υποψηφίους των Ρεπουμπλικάνων καθώς ετοιμάζονται για τις ενδιάμεσες εκλογές για τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Όπως ανέφερε ο Μίλερ, ο Τραμπ, αφότου ολοκληρωθούν οι ενδιάμεσες εκλογές, όπου θα υποστηρίξει τους υποψηφίους που είναι με το μέρος του, θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις για το αν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024, χωρίς ωστόσο ακόμα να είναι γνωστό προς ποια πλευρά κλίνει. Πάντως, αν οι υποψήφιοι που είναι κοντά του κερδίσουν στις προκριματικές εκλογές, τότε είναι πιθανό να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Όσον αφορά στο μπλογκ, το οποίο άνοιξε στις αρχές Μαΐου, δεν φάνηκε να βρίσκει ανταπόκριση από το κοινό του, το οποίο είχε συνηθίσει να επικοινωνεί μαζί του κυρίως μέσω Twitter, από το οποίο, όμως είναι αποκλεισμένος.

Ειδήσεις σήμερα

Στο έλεος του Τραμπ το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα

Ο Τραμπ παραμένει «εξόριστος» από το Facebook

Τραμπ: Στο «στόχαστρο» πέντε ανακριτών και εισαγγελέων

Keywords
Τυχαία Θέματα