Κιμ Γιονγκ Ουν: Έχασε 20 κιλά – Τι λένε οι κατάσκοποι της Νότιας Κορέας

Αρκετά κιλά έχασε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι εντυπωσιακή, ωστόσο προκάλεσε και αρκετές φήμες ότι πάσχει από κάποια ασθένεια.

Περίπου 20 κιλά έχασε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως ανέφερε Νοτιοκορεάτης βουλευτής, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά από τις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας του για το θέμα.

Οι πληροφορίες των κατασκόπων για τα κιλά και την υγεία του

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών θεωρεί

ότι ο Κιμ έχει χάσει πρόσφατα περίπου 20 κιλά. Ο βουλευτής Kim Byung-kee ενημερώθηκε σχετικά από τις υπηρεσίες πληροφοριών και προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους την Πέμπτη.

«Αν υπήρχε κάτι με την υγεία του, θα έπρεπε να υπάρχουν σημάδια ότι φάρμακα εισάγονται στην κλινική που είναι υπεύθυνη για να παρακολουθεί την υγεία του Κιμ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει εντοπιστεί», είπε και συμπλήρωσε ότι ο Κιμ συμμετέχει ακόμη «σε πολύωρες συσκέψεις» και δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο στον τρόπο με τον οποίο περπατάει.

Ο 37χρονος ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν είχε πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση για αρκετό διάστημα και τελικά εμφανίστηκε σε ένα βίντεο τον Ιούνιο, στο οποίο φαινόταν αδυνατισμένος.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα έδειξαν ένα ρεπορτάζ στο οποίο Βορειοκορεάτες ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν την εικόνα του αδυνατισμένου Κιμ, προκειμένου να πετύχουν την εξασφάλιση της στήριξης της κοινής γνώμης την ώρα που ο βορειοκορεάτης ηγέτης προσπαθεί να αναζωογονήσει την οικονομία της χώρας, η οποία βρίσκεται σε κακή κατάσταση, αναφέρει το Bloomberg.

Το βάρος του Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθείται από υπηρεσίες πληροφοριών για να αντληθούν πληροφορίες για το αυταρχικό καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ, ειδικά εφόσον η οικογένειά του έχει ιστορικό καρδιακών παθήσεων.

Οι κατάσκοποι της Νότιας Κορέας είπαν στους βουλευτές τον Νοέμβριο ότι ο Κιμ ζύγιζε περίπου 140 κιλά, αλλά στην τελευταία ενημέρωσή τους δεν έκαναν κάποια νέα εκτίμηση.

Διαβάστε επίσης:

Απλή σύσταση για self test κατά την επιστροφή από τα νησιά απευθύνει η κυβέρνηση

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Πανελλήνιες 2021: Επίσημα στις 9 Ιουλίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιμ Γιονγκ Ουν, Έχασε 20, Νότιας Κορέας,kim giongk oun, echase 20, notias koreas