Κέιτι Πέρι: Θα της μείνει αξέχαστη η εγκυμοσύνη εν μέσω πανδημίας (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Katy Perry «δεν θα ξεχάσει ποτέ» ότι ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια πανδημίας κορωνοϊού.

Η 35χρονη σταρ - η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom – παραδέχτηκε πως, ενώ αντιμετωπίζει κάποιες δύσκολες προκλήσεις, η απομόνωση σήμαινε γι’ αυτήν ότι είναι «ευγνώμων» για τόσα πολλά πράγματα.

Μιλώντας στον παρουσιαστή του American Idol,

Ryan Seacrest, είπε: «Έχω λαιμαργίες που δεν μπορώ απαραίτητα να εκπληρώσω αν θέλω, αλλά, ξέρετε, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων για αυτές τις μέρες».

Η 35χρονη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο μουσικό βίντεο για το πρόσφατο σινγκλ Never Worn White. Στη συνέχεια, η Katy επιβεβαίωσε τα νέα σε ένα άλλο βίντεο στο Instagram, παραδέχοντας ότι είναι «το μυστικό» που «έπρεπε να κρατήσει περισσότερο».

Εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού, η Katy και ο Orlando ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών παραμένοντας στο σπίτι και προσπαθούν να «ασκηθούν και να τρώνε καλά».

Μια πηγή δήλωσε: «Μένουν στο σπίτι. Και οι δύο προσπαθούν να ασκούνται και να τρώνε καλά ώστε να μπορούν να παραμείνουν υγιείς. Η Katy ελπίζει ότι όλα θα έχουν ηρεμήσει με τον ιό τη στιγμή που το μωρό θα γεννηθεί αυτό το καλοκαίρι. Προσπαθεί να μην αγχώνεται για τον τοκετό, αλλά σίγουρα το σκέφτεται πολύ».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Katy και ο Orlando βιώνουν κάποια «σκαμπανεβάσματα» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με το US Weekly.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι η σχέση μεταξύ της τραγουδίστριας και του 43χρονου ηθοποιού «άλλαξε από τότε που έμεινε έγκυος».

εγκυμοσύνηΚορωνοϊόςΚέιτι ΠέριΟρλάντο ΜπλουμHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιτι Πέρι, Photos,keiti peri, Photos