Κατερίνα Λάσπα: «Μου την είχε πέσει στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο - Έπεσε κουρτίνα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα, για την πορεία της, αλλά και για ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης μίλησε η Κατερίνα Λάσπα στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε Γίνεται». 

«Μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει. Υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ο άλλος στη διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς. Λέγονται τύπου δεν είμαστε πολλοί φίλοι,

θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά φίλοι. Σε ένα παιδί που θέλει να ζήσει το όνειρό του και αν προχωρήσει, σαφώς είναι ένα σφίξιμο στην ψυχή. Είναι μπροστά στο να κάνει μια επιλογή ναι ή όχι. Είναι ψυχαναγκασμός. Το να σου την πέσει ο άλλος κατευθείαν, μου συνέβη μέσα σε γραφείο. Τον έκανα ασήκωτο κι επειδή γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε. Μετά έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, για εμένα έπεσε κουρτίνα. Έπαιρνε τηλέφωνο να ζητήσει συγγνώμη. Δεν υπάρχουν αυτά. Δεν είναι προτεινόμενη αντίδραση, λέω πως αντέδρασα εγώ. Ο ανόητος, ο άρρωστος, ο χυδαίος κι ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από μία θέση επιρροής, εξουσίας και δύναμης που νομίζει ότι μπορεί αν το χρησιμοποιήσει επιπλέον, λειτουργεί όπως λειτουργεί. Τα παιδιά που τους συμβαίνει δεν πρέπει αν κουβαλούν την ενοχή "γιατί σε εμένα"», ανέφερε η πρώην παρουσιάστρια. 

Κατερίνα ΛάσπαAlphaσεξουαλική παρενόχλησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα