Καταπίνουν τον Χίτλερ και …διυλίζουν τον Σόιμπλε!

ΣΤΗΛΕΣΙστορίες για αγρίους

Έχουμε το ανατριχιαστικό βίντεο της Χρυσής Αυγής (ένα από τα πολλά…) όπου νυν βουλευτές της, με πρώτο και καλύτερο τον Μιχαλολιάκο, χαιρετούν ναζιστικά κι εκθειάζουν την ναζιστική Γερμανία, αυτή δηλαδή που στην Κατοχή κατέλαβε, κατέκλεψε και κατάστρεψε την χώρα μας. Το βίντεο δεν αποτελεί ούτε έκπληξη, ούτε κάτι το πρωτοφανές ή αποκαλυπτικό. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πλείστες όσες ναζιστικές εκδηλώσεις που πρωταγωνιστούν έμπλεοι ναζιστικής υπερηφάνειας οι βουλευτές

της εγκληματικής οργάνωσης, όπως έχει χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή. Οι κύριοι αυτοί (και περίπου καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες ψηφοφόροι τους που έχουν πάει σχολείο και ξέρουν τι εστί ναζισμός) γνωρίζουν στοιχειώδη γράμματα και ιστορία καθώς και το τι υπέστη ο λαός μας και η ανθρωπότητα από τους Ναζί και παρόλα αυτά, πολιτεύονται ως αγνοί παρθένοι πατριώτες οι οποίοι μεταξύ των άλλων, κόπτονται για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Από την άλλη, και οι βαθυστόχαστοι αναλυτές του πολιτικού μας συστήματος εκτιμούν ότι οι συνειδητοί ψηφοφόροι τους δεν είναι Ναζί αλλά ένα είδος παραστρατημένων αγανακτισμένων! «Δεν έχει τόσους Ναζί η Ελλάδα», αποφαίνονται. Δηλαδή, αυτές οι πεντακόσιες χιλιάδες είναι ηλίθιοι και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει και τι συμβολίζει η σβάστικα, ο ναζιστικός χαιρετισμός, ποιος είναι και τι έπραξε ο Αδόλφος Χίτλερ. Τους διαφεύγει διότι υποτίθεται ότι ο Σόιμπλε τους έκοψε τις συντάξεις. Καταπίνουν τον Χίτλερ και …διυλίζουν τον Σόιμπλε!

Στο όνομα των κακών ξένων, ωστόσο, πολιτεύεται ασύστολα και ανενδοίαστα και το σύνολο της Αριστεράς μαζί με διάφορα ακροδεξιά μορφώματα, αλλά αυτό προς ώρας το αφήνουμε στη πάντα. Το έκτρωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση πολιτικού αμοραλισμού. Σημειώνουμε, για την ιστορία, ότι τόσο στον αντιμνημονιακό οίστρο, όσο και στις ψηφοφορίες ταυτίζονται σχεδόν απόλυτα οι επιλογές της Αριστεράς με τους Ναζί! Βασική και θεμελιώδης αρχή τους είναι η αβυσσαλέα αντιμνημονιακή ρητορική που βασίζεται στην ιδεολογική εκτίμηση ότι τα μνημόνια έφεραν την κρίση και όχι η κρίση τα μνημόνια.

Ένα από τα παράδοξα με την Χρυσή Αυγή είναι ότι εναντίον της στοιχειοθετήθηκε ένα απίστευτα συγκροτημένο κατηγορητήριο από τους λεγομένους «γερματσολιαδες» που οδήγησε τον αρχηγό και τα επιφανέστερα στελέχη-βουλευτές της στην φυλακή, για να απελευθερωθούν θριαμβευτικά και να τύχουν ειδικής μεταχείρισης επί αριστερής κυβερνήσεως!

Μέσα σε όλο αυτό το παρακμιακό πολιτικό περιβάλλον, ο κύριος Φίλης μόλις πριν λίγες μέρες αντιλήφθηκε ότι το κόμμα του και η κυβέρνηση της οποίας υπήρξε υπουργός πριν εκπαραθυρωθεί ταπεινωτικά από τον Αρχιεπίσκοπο, στηρίζεται στους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμένο, με τον οποίο ο ριζοσπάστης πρωθυπουργός της χώρας μόνο που δεν έχει κόψει τις φλέβες του για να δώσουν όρκο αίματος!

Ταυτόχρονα κυκλοφορεί ελεύθερος προς μέγα όνειδος του δικαστικού μας συστήματος και με την ανοχή της πολιτείας, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, έχοντας μάλιστα ομολογήσει την πράξη του - προς δόξα και τιμή της αριστερής διακυβέρνησης της χώρας…

Δεν θα θυμίσω την αγωνία της αλήστου μνήμης κ Κωνσταντοπούλου για τα δικαιώματα της Χρυσής Αυγής και για την ευγενική μέχρι τρυφερότητας προστασία που της παρείχε, ούτε του επίσης φοβερού νυν προέδρου της Βουλής που δήλωσε ότι οι ψήφοι του ναζιστικού μορφώματος είναι καλοδεχούμενες και προσμετρώνται! Η ανεκτικότητα αυτή εκφράστηκε και πρόσφατα έμπρακτα από τις δυνάμεις της αστυνομίας όταν σε δικαστήριο για την Χρυσή Αυγή συνεπλάκησαν εντός της αίθουσας ναζιστές με ακροαριστερούς, με την αστυνομία να μην προβαίνει σε καμιά σύλληψη προφανώς ελέω αριστερής κυβέρνησης…

Μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον αναμένουμε την σανίδα σωτηρίας μας φορτώνοντας για μια ακόμα φορά τις ευθύνες μας στον διαχρονικά βολικό ξένο παράγοντα… Αυτή, δε, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κάποιοι βουλευτές θυμήθηκαν μια βασική ιστορική εκκρεμότητα η οποία σχετίζεται με το …Τάμα του Έθνους περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα, το οποίο κατέθεσαν 18 βουλευτές – στην συντριπτική τους πλειοψηφία (16) της ΝΔ, ο Δημήτρης Καμμένος (ΑΝΕΛ) και ο Νίκος Νικολόπουλος (Ανεξάρτητος). Να μην λησμονήσουμε να επισημάνουμε ότι παρόμοια ερώτηση κατέθεσε - εκφράζοντας επίσης την εθνική της αγωνία για αυτή τη μείζονα εθνική προτεραιότητα - και η Χρυσή Αυγή το 2013!

Τελικά, όλοι μαζί κάπου βρισκόμαστε και δένει η σάλτσα!

Ξενωφόν ΜπρουτζάκηςναζίΧίτλερΧρυσή ΑυγήΒόλφγκανγκ ΣόιμπλεΣΥΡΙΖΑΚυβέρνησηΚοινοβούλιοΑΝΕΛδίκη Χρυσής ΑυγήςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα