Καταδίωξη στο Πέραμα: «Δεν υπάρχει τραυματίας αστυνομικός…» (Video)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το περιστατικό καταδίωξης στο Πέραμα. Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ακούγονται διαβιβάσεις όπου λέγεται ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματίας αστυνομικός.

Ερωτήματα προκύπτουν από το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πέραμα. Η καταδίωξη κατά την οποία σκοτώθηκε ένας πολίτης από πυρά αστυνομικών αρχικά έφερε στο προσκήνιο το ερώτημα πώς καταλήξαμε στο τραγικό αποτέλεσμα

και αντί για σύλληψη έχουμε ένα νεκρό ενώ από το οπτικοακουστικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας προκύπτει ακόμα ένα φλέγον ερώτημα για τους «συνολικά εφτά αστυνομικούς που τραυματίστηκαν» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που μετέδωσε η «Καθημερινή» ακούγονται πεντακάθαρα οι διαβιβάσεις όπου λέγεται ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματίας αστυνομικός. Ωστόσο, αργότερα, όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες πραγματοποίησαν κίνηση όπισθεν και εμβόλισαν πέντε δίκυκλα Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας συνολικά εφτά αστυνομικούς».

Για «σχέδιο συγκάλυψης» κάνει λόγο ο γνωστός δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter παραθέτοντας το σχετικό βίντεο.

Σε 2ο βίντεο, ακούγονται πεντακάθαρα οι διαβιβάσεις όπου λέγεται ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματίας αστυνομικός. Όλες οι ειδήσεις των ΜΜΕ για 7 τραυματίες αστυνομικούς (αναμεταδίδοντας το δτ της ΕΛΑΣ) διαψεύδονται. Σε εξέλιξη σχέδιο συγκάλυψης. #περαμα https://t.co/OnIqfZ7tWr

— Thanasis Kampagiannis (@TKampagiannis) October 23, 2021

Διαβάστε επίσης:

Intelligent Speed Assist: Αλλάζουν όλα στην αυτοκίνηση από τον Ιούλιο του 2022

Καστρίτση για δηλώσεις Πετρούνια: «Μηδένισε την Μπεκατώρου και εμάς» (Video)

Άννα Βίσση: «Προτιμούσα μικρότερους άνδρες γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταδίωξη, Πέραμα, Δεν, … Video,katadioxi, perama, den, … Video