Κανονικά στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ – Ξανά τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛAΔΑ

Κανονικά στις θέσεις τους, μπροστά στο τιμόνι των λεωφορείων, παραμένουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ και δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις σε ότι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων τους. "Το μόνο που ζητούμε είναι να επισπευστούν οι διαδικασίες, ώστε να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας (δύο μηνών, ύψους 6 εκατ. ευρώ) και να κάνουμε γιορτές με τις οικογένειές μας αξιοπρεπώς", τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης

Τσερμενίδης.

'Οπως εξήγησε ο ίδιος, στη σημερινή συνεδρίασή τους ομόφωνα αποφασίστηκε "να κάνουμε υπομονή και σεβόμενοι τους θεσμούς και τον χρόνο που απαιτούν οι διαδικασίες να περιμένουμε τις εξελίξεις να τρέξουν".

Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας ψηφίζεται στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση, που αφορά στη ρύθμιση των οφειλών, ύψους 12 εκατ. ευρώ του ελληνικού δημοσίου προς τον οργανισμό, λόγω της διαφοράς του ΦΠΑ (σ.σ. αφορά το διάστημα μέχρι και την 31/12). Επιπλέον, υπάρχει ποσό ύψους 6 εκατ. ευρώ λόγω διαφοράς ΦΠΑ, που όπως επισήμανε χτες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, αναμένεται να δοθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Υπογραμμίζεται ότι ο κ. Στεφανίδης διατύπωσε την εκτίμηση ότι μέχρι την 8η Δεκεμβρίου 2016, ο οργανισμός θα λάβει τα 12 εκατ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο.

λεωφορεία ΘεσσαλονίκηΟΑΣΘκαταβολή δεδουλευμένωνΘεσσαλονίκηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα