Καμμένος: Τελειώσαμε τους νταβατζήδες, βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενωτικός αλλά και με σαφείς αιχμές ήταν ο λόγος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στη διάρκεια της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης των ΑΝΕΛ με την οποία ξεκίνησε ο προσυνεδριακός διάλογος που θα οδηγήσει στο 3ο Συνέδριο του κόμματος το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

«Καταφέραμε τον βασικό πολιτικό μας στόχο, βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων, έχουν ξεκινήσει επενδύσεις στη χώρα, έχει ξεκινήσει να δουλεύει η μηχανή» υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Συνεχίζοντας τόνισε πως «μετά από την τελευταία

απόφαση των δανειστών να βγει η Ελλάδα από την εποχή των μνημονίων, εμείς δικαιωνόμαστε, γιατί όταν πρώτοι είπαμε για διαγραφή του χρέους, όλοι έλεγαν ότι είμαστε υπερβολικοί. Τώρα μιλάει όλος ο κόσμος για τη διαγραφή και ρύθμιση του χρέους, για έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Αυτό το πετύχαμε χάρη στην υπομονή, την επιμονή και την αντοχή σας, την αντοχή όλων όσοι βρίσκεστε σήμερα εδώ».

Στην πορεία απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να ξεχάσουν τις διαφορές τους και να ενωθούν ενώ έριξε και «καρφιά» για κάποιους που ανεξαρτητοποιήθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να ξεχάσουμε όλοι τις διαφορές που μπορεί να είχαμε μέχρι τώρα με κάποιους που ήρθαν, δεν άντεξαν και έφυγαν. Να ανοίξουμε τις πόρτες και να καλέσουμε το σύνολο του ελληνικού λαού να έρθει κοντά μας. Είμαστε η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη σε αυτό τον τόπο. Είμαστε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» τόνισε.

Συμπλήρωσε μάλιστα: «Σήμερα, είμαστε εδώ άνθρωποι που προερχόμαστε από την καραμανλική κεντροδεξιά, άνθρωποι που προέρχονται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, πολιτικοί που προέρχονται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν συμφώνησαν με τις λογικές του Σημίτη και τη σημαία που θα την έπαιρνε ο άνεμος, ανένταχτοι κεντρώοι, κεντροαριστεροί και κεντροδεξιοί. είπαμε «ναι» στις επενδύσεις, «ναι» στον ιδιωτικό τομέα, «ναι» στην ανάπτυξη. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση όπου η Ελλάδα έχει πάρει μπρος και αυτό σημαίνει θέσεις εργασίας. Ξεκινούν μεγάλα έργα στην Ελλάδα, θα απασχοληθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, θα ξεκινήσει να ρέει χρήμα στην αγορά και αυτό θα είναι επιτυχία της δικής μας Κυβέρνησης».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έδωσε έμφαση και στο ζήτημα της πάταξης της διαπλοκής τονίζοντας ότι «για πρώτη φορά δεν συγκρουστήκαμε απλώς με τη διαπλοκή και τη διαφθορά και τους νταβατζήδες, όπως έλεγε ο Καραμανλής. Τους νταβατζήδες τους τελειώσαμε». Ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι οι ΑΝΕΛ δικαιώθηκαν για τις επιλογές τους σχολιάζοντας ότι το κόμμα του είναι ακόμα εδώ παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς είχε χαρακτηριστεί «προσωρινό» και «θνησιγενές»

ΚαμμένοςΑΝΕΛΠανελλαδική ΣυνδιάσκεψηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα