Καίτη Γαρμπή: Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα

ΕΛΛAΔΑ

 

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town της Κύπρου παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τον μονάκριβο γιο τους, τη σχέση τους αλλά και τα συναισθήματά της που τον Σεπτέμβρη θα τον αποχωριστεί καθώς θα πάει στρατό.

Η γνωστή τραγουδίστρια υποστήριξε ότι ο τρόπος που τον μεγάλωσε ανταποκρίνεται στο μοντέλο της παραδοσιακής Ελληνίδας μάνας, βάζοντας τα όριά της χωρίς όμως να είναι

ιδιαίτερα αυστηρή.

Ερωτηθείσα κατά πόσο ο γιος της, Δημήτρης επηρεάστηκε από το γεγονός ότι οι γονείς του είναι αναγνωρίσιμοι, η Καίτη Γαρμπή απάντησε ότι αυτό δεν επηρέασε ποτέ τον γιο τους, καθώς οι δυο τους τον μεγάλωσαν με αρχές και αξίες, τονίζοντάς του ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

«Επειδή είναι αυτός που είναι δεν θα το έκανε ποτέ. Τον μεγαλώσαμε έτσι, ώστε να μην περάσει καν ως σκέψη από το μυαλό του κάτι τέτοιο. Με τον Διονύση τον μεγαλώσαμε δίνοντάς του αξίες και μαθαίνοντάς του πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που του διδάξαμε. Το να είναι κάποιος γνωστός τραγουδιστής και κάποιος άλλος καθαριστής ή οτιδήποτε άλλο, δεν σημαίνει ότι ο ένας είναι ανώτερος και ο άλλος κατώτερος. Ο Δημήτρης δεν επηρεάστηκε από τη φήμη, τη δόξα, τη διασημότητα και τα φώτα που έχουν οι γονείς του. Αλήθεια σου λέω, είναι ένα πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί» είπε.

Τι απάντησε η Καίτη όταν ρωτήθηκε αν επιθυμεί το παιδί της να ακολουθήσει τον δρόμο της τέχνης και της μουσικής όπως οι γονείς του;

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν αυτό που ονειρεύτηκα για εκείνον. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό, έχω αλλάξει, γιατί βλέπω ότι ο Δημήτρης είναι ένας ταλαντούχος μουσικός. Οι εμφανίσεις δίπλα στον πατέρα του τον βοηθούν να εξελίσσεται φωνητικά και να αποκτά «αέρα» μπροστά στον κόσμο. Ό,τι θέλει το παιδί μου κι ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο ας το ακολουθήσει. Αν το κάνει με πάθος και αξιοπρέπεια, εύχομαι να το καταφέρει. Θα είναι ευλογία μεγάλη γι’ αυτόν να κάνει το χόμπι του επάγγελμα» τόνισε.

Η Καίτη Γαρμπή δηλώνει παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα που θέτει όρια και κανόνες, ενώ παραδέχεται ότι τώρα που ο γιος της θα πάει στο στρατό εκείνη θα «τρέχει πίσω από τρένα, πλοία, αυτοκίνητα προκειμένου να προλάβει τα επισκεπτήρια».

"Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που βάζει τα όρια. Με τον πατέρα του, θα παίξει, θα γελάσει, θα κάνει τις πλάκες του, θα παίξουν ποδοσφαιράκι, θα πουν τα αντρικά τους, αλλά εγώ θα βάλω τα όρια. Τα όρια κάνουν το παιδί υπεύθυνο, ώστε αργότερα να ενταχθεί ομαλά στην κοινωνία. Να νιώθει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια συναισθηματική. Αυτό ισχύει για τις μαμάδες. Τα απλά πράγματα είναι για τους μπαμπάδες! Έχω αποδεχτεί ότι θα πάει στρατό και πιστεύω ότι θα του κάνει καλό. Θα ανοιχτεί κοινωνικά, θα γνωρίσει κόσμο, θα ανεξαρτητοποιηθεί κάπως. Για μένα μη ρωτάς, καταλαβαίνεις. Όπου κι αν πάει, θα τρέχω από πίσω. Με τρένα, πλοία, αυτοκίνητα, να προλάβω τα επισκεπτήρια" είπε με δόση χιούμορ αλλά και αλήθειας... 

Καίτη ΓαρμπήγιοςστρατόςσχέσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα