Καιρός: Βροχή... διαρκείας στην Αθήνα, πλημμύρισαν δρόμο στο Μαρούσι - Πότε προβλέπεται βελτίωση (Photos/Videos/Χάρτες)

ΕΛΛAΔΑ

 

Σημαντικές βροχοπτώσεις εκδηλώνονται από την αρχή της ημέρας και έως το πρωί της Δευτέρας 09/03/2020 σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας, καθώς και στα δυτικά τμήματα της Κρήτης.

Στο κέντρο της Αθήνας βρέχει ακατάπαυστα και έντονα ενώ και η θερμοκρασία έχει σημειώσει σημαντική πτώση. Οι βροχές αναμένεται

να συνεχιστούν έως αργά το βράδυ ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί από την Τρίτη. 

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται η γεωγραφική κατανομή των βροχοπτώσεων έως τις 09:20 στο νομό Αττικής, σύμφωνα με τις καταγραφές των 71 μετεωρολογικών σταθμών του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Μαρούσι: Δρόμοι-ποτάμια

Στο ίδιο έργο θεατές είναι οι κάτοικοι στο Μαρούσι αφού κάθε φορά που βρέχει οι δρόμοι γίνονται ποτάμια. Συγκεκριμένα στην οδό Πηγασου, στο Πολύδροσο Αμαρουσίου, ο δρόμος γίνεται ποτάμι με αποτέλεσμα να μη μπορούν να το διασχίσουν με ασφάλεια. Το βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr είναι χαρακτηριστικό αφού απεικονίζει την κατάσταση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι χιλιάδες δημότες.

καιρόςβροχήΜαρούσιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα