Καινούργια σελίδα χωρίς τη Σολωμού - Η νέα ζωή του Πάνου Μουζουράκη στην Καλιφόρνια!

ΕΛΛAΔΑ

Ο Πάνος Μουζουράκης βρίσκεται εδώ και περίπου έναν μήνα στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια.

Πριν από λίγους μήνες είχε ταξιδέψει για ένα μικρό διάστημα, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος μέχρι να εγκατασταθεί μόνιμα στις ΗΠΑ. Τότε συζήτησε από κοντά για τη συμμετοχή του σε projects, κάποια από τα οποία του πρότεινε η εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου, Δωροθέα Πασχαλίδου, η οποία είναι κινηματογραφική παραγωγός

στο Χόλιγουντ και από το 2011 που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη Μέκκα του κινηματογράφου όπου ζει μόνιμα.

Οι εντυπώσεις του Πάνου από την πρώτη του επίσκεψη στο Λος Άντζελες ήταν πολύ θετικές, οι προτάσεις που έχει ήδη δεχθεί ακόμη πιο ενθαρρυντικές, κάτι που τον προέτρεψε να πάρει αυτή την απόφαση ζωής και να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική. Στη συχνή επικοινωνία που είχε με τους καλλιτέχνες φίλους του, που κάνουν καριέρα εκεί, είχε λάβει την επιβεβαίωση ότι οι συνθήκες στο Λος Άντζελες είναι ιδιαίτερα καλές για καριέρα, αν δουλέψει σκληρά πάνω σε αυτά που αγαπάει, τη μουσική και την υποκριτική.

Ο Πάνος, σύμφωνα με τη Real, «πέταξε» για τις ΗΠΑ έναν χρόνο περίπου μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία, καθώς μετά την τεράστια απώλεια του πατέρα του, σε καμία περίπτωση δεν είχε διάθεση να ζήσει άλλον έναν μεγάλο αποχωρισμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ύστερα από τα γυρίσματα, τα οποία έκανε στη Μεγάλη Βρετανία πριν από λίγους μήνες για το κινηματογραφικό έργο «Mamma mia», η διεθνής καριέρα του συνεχίζεται στην Αμερική. Εκεί, για αρχή έχει κλείσει κάποιες live εμφανίσεις σε μεγάλες πολιτείες, όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες. Παράλληλα, όμως, συζητά και ορισμένες κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ προσπαθεί να εγκλιματιστεί. Εκεί πέρασε το πρώτο του Πάσχα μαζί με τους φίλους του, Χρήστο Βασιλόπουλο, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Δωροθέα Πασχαλίδου και Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο καλλιτέχνης στα 39 του, αποφάσισε να αλλάξει όλη του τη ζωή, προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρά του. Η υπόσχεση, όμως, που έχει δώσει στην αγαπημένη του, Μαρία Σολωμού, είναι ότι θα φροντίσει να φτιάξει την κατάσταση έτσι ώστε ύστερα από λίγο καιρό να μετακομίσει και η ίδια εκεί μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο.

«Ο Πάνος θεώρησε ότι θα πάω μαζί του. Απλά του ξεκαθάρισα ότι δεν θα το κάνω. Τώρα, τουλάχιστον. Αν δεν είχα τον γιο μου θα είχα φύγει στην Αμερική εδώ και χρόνια», δήλωνε πριν από δύο μήνες η Μαρία Σολωμού, με την οποία διατηρεί εδώ και οκτώ χρόνια σχέση. Όσο για το μέλλον της σχέσης τους η Μαρία έχει πει: «Όχι, δεν θα χωρίσουμε. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται στη ζωή. Του εύχομαι να μένει εκεί και να έρχεται εδώ για δύο μήνες τον χρόνο και να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και να ξαναφεύγει. Το έχουμε χωνέψει γιατί ήταν να φύγει από πέρυσι, δεν θα είμαστε άνετοι, αλλά υπάρχει ανυπομονησία, και ευχάριστη και δυσάρεστη. Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είμαστε. Δεν θα είμαστε ποτέ άσχημα με τον Πάνο, ό,τι κι αν συμβεί», κατέληξε.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΜουζουράκηςΣολωμούΑμερικήΝέα ΣελίδαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα