Ιταλικό εστιατόριο προσφέρει 5% έκπτωση στις οικογένειες αν τα παιδιά φέρονται πολιτισμένα!

ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλικό εστιατόριο προσφέρει έκπτωση σε οικογένειες αν τα παιδιά τους συμπεριφέρονται σωστά και παραμένουν ήσυχα στο δείπνο χωρίς να διαλύουν τις στιγμές και στους άλλους πελάτες.

Η έκπτωση του 5% στην «κοσμία συμπεριφορά παιδιών» είχε αποτέλεσμα σε wine bar στην Πάδοβα. Ο ιδιοκτήτης της Antonio Ferrari έκανε επιπλέον έκπτωση στον λογαριασμό των γονιών που τα παιδιά τους ήταν υπόδειγμα στο εστιατόριο. Ο Ferrari

πιστεύει ότι τα απαιδιά φέρονται πιο σωστά όταν οι γονείς καταβάλουν την απαραίτητη προσπάθεια να επηρεάσουν τη συμπεριφορά τους.

« Όταν οι γονείς είναι αγενείς τότε τα παιδιά τους πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Σκαρφαλώνουν ακόμα και στα τραπέζιαμε τα παπούτσια τους, παίζουν στο μπάνιο και βρωμίζουν τα πάντα ενοχλώντας και τους άλλους πελάτες».

Επίσης ο Ferrari εκτίμησε ότι το 30% των γονιών δεν ξέρει πώς να χειριστεί τα παιδιά τους στη διάρκεια του φαγητού.

Η ιδέα της έκπτωσης, του ήρθε μετά από ένα περιστατικό στο οποίο έγινε μάρτυρας. Την Κυριακή που έχουν γεύματα οικογενειών σε ένα τραπέζι με έξι παιδάκια μόλις τελείωσαν το γεύμα τους κάθισαν ήσυχα και επέτρεψαν στους γονείς του σαν τελειώσουν κι εκείνοι ήρεμα το φαγητό τους. Μετά από αυτή την πολιτισμένη συμπεριφορά ο Ferrari αποφάσισε να τους κάνει έκπτωση 5%, με αποτέλεσμα να κερδίσουν 13, 05 ευρώ. Η οικογένεια για να τους ευχαριστήσει άφησε γενναιόδωρο φιλοδώρημα της τάξης των 30ευρώ!

Il titolare dell'enoteca che ha fatto lo sconto bimbi educati: «Guardarli era uno spettacolo» @Corriere https://t.co/ucJ5RttxWM

— Elvira Serra (@elvira_serra) February 14, 2017

ιταλικό εστιατόριοέκπτωσηοικογένειεςAntonio FerrariHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα