ΗΠΑ: Ρατσίστρια βρίζει προσβάλει και απειλεί Μεξικανή, μέχρι που εκείνη της αστράφτει ένα χαστούκι και η ρατσίστρια βάζει τα κλάματα (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Το περιστατικό συνέβη σε πρατήριο βενζίνης στο Φοίνιξ της Αριζόνα.Στο βενζινάδικο στο οποίο λειτουργεί μέσα και ένα μικρό σουπερ μάρκετ υπήρχε ένα ζευγάρι από Μεξικανούς που περίμενε υπομονετικά να πληρώσει στο ταμείο ότι είχε αγοράσει, για να το πάρει και να φύγει. 
Μα λευκή γυναίκα που προφανώς θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο ον, χωρίς λόγο άρχισε να βρίζει και να προσβάλει την κοπέλα η οποία αρχικά δεν της έδωσε σημασία. Όταν όμως την πλησίασε επικίνδυνα και της είπε: «Να επιστρέψεις στη χώρα σου b@tch» ενώ ταυτόχρονα την έπιασε βίαια από το χέρι, η κοπέλα αντέδρασε.
Αστραπιαία της αστράφτει ένα χαστούκι στο «λευκό ανώτερο Αμερικάνικο» μάγουλο της που η ρατσίστρια είδε τον ουρανό σφοντύλι. Τα έχασε και με κλάματα στα μάτια βγήκε από την πίσω πόρτα του βενζινάδικου. 
Όσοι βρίσκονταν εκεί ήταν αντίθετοι στα λόγια και της πράξης της λευκής ρατσίστριας και όταν εκείνη έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε κανείς δεν της έδωσε σημασία. 
 

ΗΠΑρατσισμόςχαστούκιΜεξικανήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα