ΗΠΑ: Πάλι σκόνταψε ο Μπάιντεν – Όλες οι τούμπες του στο Air Force One (videos)

Νέα… τούμπα για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κατά την επιβίβασή του στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One στην Αλαμπάμα.

Στα πλάνα, φαίνεται ο 80χρονος πρόεδρος να χάνει την ισορροπία του στα μισά της σκάλας και να βάζει τα χέρια του προκειμένου να προστατευτεί από την πτώση.

Σύμφωνα με τη New York Post, αυτή ήταν η πέμπτη φορά που ο Μπάιντεν σκοντάφτει στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, με την

αμέσως προηγούμενη λίγες εβδομάδες νωρίτερα κατά την αναχώρησή του από την Πολωνία.

Ο Μπάιντεν είχε σκοντάψει και τον Μάιο του 2022, χρησιμοποιώντας τότε τη χειρολαβή για να αποφύγει τα χειρότερα κατά την επιβίβαση στο Air Force One για ταξίδι στο Ιλινόις.

Έναν μήνα αργότερα είχε, επίσης, σκοντάψει την ώρα που επέβαινε στο αεροσκάφος που μεταφέρει τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ για ταξίδι στο Λος Άντζελες.

Biden stumbles again on Air Force One, almost falls on Alabama trip https://t.co/3bcEaF8Szm pic.twitter.com/8D5St5uYf0

New York Post (@nypost) March 6, 2023

Το ίδιο είχε συμβεί, και μάλιστα δύο φορές, τον Μάρτιο του 2021 όταν ετοιμαζόταν για ταξίδι στην Τζόρτζια, με την τότε εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου να αποδίδει την τούμπα του σε μια ριπή αέρα.

Τα ατυχήματα αυτά έχουν προκαλέσει την αντίδραση των Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι κατηγορούν τον Μπάιντεν ότι δεν έχει την πνευματική και σωματική ικανότητα για να βρίσκεται στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ.

Τον Φεβρουάριο, ο γιατρός του Μπάιντεν είχε αναφερθεί σε «σημαντική σπονδυλική αρθρίτιδα, ήπια αρθρίτιδα ποδιού μετά από κάταγμα και ήπια αισθητική περιφερική νευροπάθεια των ποδιών».

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα: Σχεδόν πουθενά στη Γη δεν υπάρχει πραγματική ασφάλεια από τη ρύπανση του αέρα

Οκταπλή δολοφονία στην Ονδούρα – Αδιανόητο μακελειό στα βουνά (video)

Γαλλία: Έρχεται μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση – Τα συνδικάτα προβλέπουν πως θα μείνει «αξέχαστη» στον Μακρόν (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα