Ηλίας Ψινάκης: «Οικογένεια δεν θα έκανα – Παιδί μπορεί να έχω κάνει ένα από πολύ παλιά» (Videos)

Για τη συνεργασία του με την Αννίτα Πάνια, στο Mega, και την απόφασή του να μην κάνει οικογένεια μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δεν είμαι ο κεντρικός είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Φλερτάραμε επαγγελματικά χρόνια τώρα με την Αννίτα», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης,

σημειώνοντας πως «υπήρχαν δυσκολίες για την εκπομπή». «Τώρα που ανακάλυψα το Youtube η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ καθωσπρέπει. Οι συνεντεύξεις είναι τραγικά βαρετές. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι και ανακυκλώνονται», συνέχισε.

«Δεν μπορείς να είσαι και μπαμπάς και παππούς»

Ο γνωστός μάνατζερ απάντησε και στο γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει οικογένεια.

«Στη ζωή μου είχα την τύχη να περνάω καλά. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Παιδάκι κάνεις μικρός, δεν μπορείς να είσαι και μπαμπάς και παππούς. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κάνει ένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ελευθερία Ελευθερίου για Καρολίνα – Μάριο: «Λυπάμαι, δε γνωρίζουν τι έχει γίνει» (Video)

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω το πρωί και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”» (Video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της: «Πήραμε διαζύγιο και τώρα είμαστε σε σχέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλίας Ψινάκης, Οικογένεια, – Παιδί, Videos,ilias psinakis, oikogeneia, – paidi, Videos