Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας

ΚΟΣΜΟΣ

Μισό αιώνα ζωής γιόρτασε πρόσφατα η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία στις 28 Οκτωβρίου, έκλεισε τα 50 της.

Και για πρώτη φορά, η διάσημη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την πραγματική της ζωή, όπως ακριβώς είναι, όταν οι προβολείς της δημοσιότητας, σβήνουν.

Σε αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό InStyle, η σταρ του Χόλιγουντ, μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για το γάμο της, με τον Danny Modder, με τον οποίο συχνά πυκνά ο Τύπος την χωρίζει. Μίλησε επίσης, για τα τρία της παιδιά, αλλά και για την ηλικία της.

Για το γάμο της τόνισε πως είναι το κλειδί της ευτυχίας της, αφού παντρεύτηκε το σωστό άτομο. Εξάλλου, ο γάμος της μετράει 15 ολόκληρα χρόνια. «Να παντρευτείς το σωστό άτομο, να κάνεις κοκκινομάλλικα παιδιά και να έχεις αληθινές φίλες. Αυτό είναι ευτυχία» δηλώνει με περηφάνια στο περιοδικό.

Όσο για τα παιδιά της, τόνισε ότι είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν, ενώ η ίδια είναι πολύ περήφανη για εκείνα. Κι εννοείται ότι δεν απέφυγε να αναφερθεί στα πρόσφατα γενέθλια της, όπου αισίως «πάτησε» τα 50 έτη. «Πάντα αγαπούσα τα γενέθλια μου» λέει και αποκάλυψε ότι υποδέχτηκε το νέο χρόνο στην «πλάτη» της με ανοιχτές αγκάλες και καλούς φίλους. Μάλιστα, αναφέρθηκε με περιπαικτικό τρόπο, και στους δύο καλούς της φίλους και γοητευτικούς άνδρες,Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, οι οποίοι προ πολλού έγιναν 50 χρόνων. Και τότε και οι δύο το είχαν πάρει κάπως βαριά αυτόν τον… μισό αιώνα ζωής!

Πηγή: mothersblog.gr

Τζούλια Ρόμπερτςσυνέντευξημυστικό ευτυχίαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα