Η σύζυγος του Σουμάχερ σπάει τη σιωπή της

ΚΟΣΜΟΣ

 

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις κατά τη διάρκεια που έκανε σκι.

Εκείνη τη μέρα παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο και άπαντες γνώριζαν ότι η ζωή του δεν θα είναι ποτέ η ίδια.

Από εκείνη την ημέρα και μετά ο κορυφαίος πιλότος της Formula 1 «πάλεψε» για να κρατηθεί στη ζωή, πολλούς μήνες ήταν εν ζωή με μηχανική υποστήριξη και γενικότερα οι γιατροί παρά τη δυσκολία της κατάστασης έκαναν ό,τι μπορούσαν για

να επανέλθει σε ένα φυσιολογικό επίπεδο η ζωή του.

Ωστόσο, η κατάσταση του μετά από σχεδόν έξι χρόνια παραμένει ένα μυστήριο, από το οποίο έχουν αποκαλυφθεί μόνο μικρές λεπτομέρειες.

Oπως αναφέρει το in.gr το περιβάλλον της F1 έχει διατηρήσει μια αυστηρή σιωπή, η οικογένεια του και τα οικεία του πρόσωπα το ίδιο, όμως για πρώτη φορά μετά το ατύχημα η σύζυγος του γερμανού πιλότου αποφάσισε να μιλήσει για την κατάσταση του.

Η Κορίνα Σουμάχερ αποκαλύπτει μέσω γερμανικού ΜΜΕ τι συμβαίνει με τον Γερμανό τονίζοντας αρχικά: «Είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ακολουθούμε μόνο τη βούληση του Μίκαελ να κρατήσει την υγεία του μυστική».

Η οικογένεια κάνει πράξη το αίτημα του Γερμανού να μην βγει προς τα έξω η κατάσταση του και για αυτό παραμένει άγνωστο πώς είναι.

Η γυναίκα του ωστόσο κλείνοντας τονίζει πως: «Αυτός (ο Σουμάχερ) έκανε τα πάντα για μένα, πρέπει να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά», με τη σύζυγό του να μην λέει πολλά αλλά να ξεκαθαρίζει πως είναι η επιθυμία του γερμανού πιλότου να μην μαθευτεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.

 

Πρώην μάνατζερ Σουμάχερ: Η γυναίκα του κρύβει την αλήθεια

Στον ισχυρισμό ότι η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κόρινα κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του πρώην άσου της Φόρμουλα 1, προχώρησε ο πρώην μάνατζέρ του, ο 77χρονος Γουίλι Βέμπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Μίκαελ Σουμάχερ είχε ένα ατύχημα κάνοντας σκι εκτός πίστας μαζί με τον γιο του το 2013 και σύμφωνα με τη σύζυγό του βρίσκεται στο σπίτι τους στην Λίμνη της Γενεύης μαζί με την ίδια και τα δυο τους παιδιά. την 22χρονη Τζίνα Μαρί και τον 20χρονο Μικ.

Ωστόσο, ο Βέμπερ δηλώνει στην εφημερίδα Cologne Express βέβαιος ότι κρύβει την αλήθεια για την υγεία του Σούμι, καθώς του απαγορεύει να τον επισκεφθεί. Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει απελπισμένος που δεν τον αφήνουν να δει τον φίλο του.

 

 

ΣουμάχερΥγείακατάστασηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα