Η στρατιωτική βιομηχανία της Γκάνας έκανε παρέλαση με Ρόμποκοπ! (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Όλα τα κράτη στον πλανήτη έχουν ως στόχο να διατηρούν μια έστω και μικρή αμυντική βιομηχανία που θα συμβάλει -αν χρειαστεί- στην άμυνα της χώρας, παράλληλα με την ενίσχυση της εθνικής τους οικονομίας. Πόσω μάλλον όταν αρκετές από αυτές είναι αρκετά μεγάλες για να μπορούν να εξάγουν κιόλας το στρατιωτικό υλικό που παράγουν.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο GraphicOnLine της Γκάνας κοινοποίησε στο Twitter φωτογραφίες από μια δημόσια εκδήλωση, πιθανόν μιας στρατιωτικής παρέλασης, στην οποία “ενδιαφέρουσες”

εφευρέσεις παρουσιάστηκαν με δυναμικό τρόπο, μεταξύ των οποίων ήταν ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού (κατά κάποιο τρόπο επιβλητικό και σίγουρα με περιορισμένες επιδόσεις στην κίνηση σε ανώμαλο έδαφος) και εξωσκελετοί που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στην Γκάνα, που μάλλον σε καμιά περίπτωση δεν μοιάζει να αμφισβητούν τους αντίστοιχους των ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας.

Οι εφευρέσεις κατασκευάστηκαν από το τεχνολογικό κέντρο αριστείας Kantanka (KTCE), μια θυγατρική του ομίλου εταιρειών Kantanka της Γκάνας. H έκθεση είχε ως τίτλο: “Διεύρυνση των συνόρων της επιστήμης, δημιουργικότητας και τεχνολογίας στην περιοχή για την αλλαγή της κοινωνίας”. Δυστυχώς, δεν είναι διαθέσιμες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με αυτά τα εγχώρια επιτεύγματα.

Ο ενθουσιασμός στον χώρο εντάθηκε όταν το όχημα, με την ονομασία “Kantanka Otumfuo” εφοδιασμένο με κινητήρα V8 σταμάτησε να κινείται, αφότου ο οδηγός του, λίγο πριν εισέλθει στο όχημα, ήπιε ένα αλκοολούχο ποτό.

Πηγή: Economy365, ArmyRecogniton.com

ΓκάναστρατόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα