Η πλάκα του βγήκε ξινή: Τέλος με συνοπτικές διαδικασίες απ’ τον ΑΝΤ1

MEDIA

 

Παρουσίασε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση της φετινής σεζόν.

Το «My Best Friend’s Fear» στον ΑΝΤ1 μπορεί να σημείωνε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης ωστόσο απέστασε πολλά αρνητικά σχόλια για τις τραβηγμένες και πολλές φορές επικίνδυνες πλάκες του Σάββα Πούμπουρα.

Η συγκεκριμένη εκπομπή γνωρίζαμε από την αρχή πως δεν θα συνέχιζε στο πρόγραμμα του καναλιού -καθώς τα θύματα πλέον θα ήταν υποψιασμένα-, για τον παρουσιαστή όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς το

κανάλι επιθυμούσε να τον αξιοποιήσει σε νέο project.

Κάτι που τελικά δε συνέβη…

Όπως αναφέρει ο Νίκος Γεωργιάδης στην ιστοσελίδα znews.gr ,ο Σάββας Πούμπουρας πριν ακόμη λήξει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 έχει ήδη προσεγγιστεί από τέσσερα κανάλια, με τον ίδιο να συζητά νέες προτάσεις καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου… τον άφησε εκτός, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι το όνομά του δεν αναφέρθηκε καν στην παρουσίαση του νέου προγράμματος μερικές εβδομάδες πριν.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα προσεγγίστηκε από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου.

Στη συνέχεια είχε συζητήσει με ALPHA αλλά και το Mega για να βρεθεί στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ζώνη. Τέλος, πέρασε από οντισιόν για το τηλεπαιχνίδι «The joker’s Wild» στο Open.

Εντέλει, το τηλεπαιχνίδι στο Open του άρεσε περισσότερο και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην παρουσίασή του. Το «The Joker’s Wild» μεταδίδεται με τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ από το 1972. Μάλιστα στην πιο πρόσφατη εκδοχή του το παρουσίαζε ο ράπερ Snoop Dogg.

Πηγή: dailymedia.com.gr

ΠούμπουραςΑΝΤ1Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα