Η Παρτιζάνι πήρε της αποστάσεις της από το κατακριτέο ανθελληνικό πανό (Photos)

ΕΛΛAΔΑΑΘΛΗΤΙΚA

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Κατσίφα από αστυνομικά πυρά στην Αλβανία απασχολεί την επικαιρότητα των δύο χωρών, με τους θερμόαιμους να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, εκφράζοντας τα ακραία «πιστεύω» τους.

Μια τέτοια περίπτωση ανεγκέφαλων είδαμε και στον αγώνα Παρτιζάνι – Σκεντερμπεου για το αλβανικό πρωτάθλημα, όπου αναρτήθηκε ανεκδιήγητο πανό στις εξέδρες του σταδίου, όπου έγραφε: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος», προκαλώντας την έντονη δυσφορία ακόμα και της ίδιας της ομάδας που ανακοίνωσε αμέσως την αντίθεσή της στο συγκεκριμένο

πανό.

«Χάρη στα οργανωτικά μέτρα που λήφθηκαν, η συνάντηση Παρτιζάνι – Σκεντερμπέου είχε ως αποτέλεσμα μια αληθινή αθλητική γιορτή καθρέφτης του πρωταθλήματός μας.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να αποστασιοποιηθούμε από σποραδικά επεισόδια (το περιστατικό με το πανό), τα οποία δεν σχετίζονται με τον αθλητισμό και αντιβαίνουν τις πολιτικές του Fair-Play.

Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους και να μην προκαλεί διαφωνίες μεταξύ τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία τους στον αγώνα ο οποίος με τα τραγούδια του και την στήριξή του συντέλεσε σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα».

Κωνσταντίνος ΚατσίφαςΑλβανίαεθνικιστέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα