Η «μαύρη τρύπα» των δημοσκοπήσεων, η δεύτερη ευκαιρία του Μητσοτάκη και τα νέα deals στην ενέργεια

«Αέρα στα πανιά» του θεωρεί ότι έχει ο πρωθυπουργός, αφού όπως ο ίδιος είπε η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 8%-10% και έτσι θα του δοθεί «δεύτερη ευκαιρία» όπως είπε ο ίδιος στο συνέδριο του Λαϊκού Kόμματος στην Κρήτη.

-Επειδή οι δημοσκοπήσεις πέφτουν ενίοτε έξω –τι έξω, μέσα σε μαύρη τρύπα πέφτουν– καλό είναι να κρατάει

μικρό καλάθι ως προς τις αποστάσεις από τον δεύτερο. Ας του δώσουν οι συνεργάτες του τι έβγαζαν οι δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις εκλογές του 2019 παρότι η ΝΔ κέρδισε.

-Για παράδειγμα μία δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε προχθές έλεγε ότι το 45% είναι ικανοποιημένο από την εμφάνιση του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ και αμέσως παρακάτω, ότι το 43% δεν επείσθη από τις εξαγγελίες του!!! (Πόσα θαυμαστικά να βάλω πια;;.

–Ενεργειακή κρίση δημιουργεί ασφυκτικές πιέσεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις αλλά οι σχεδιασμοί των ξένων επενδυτών στην ελληνική αγορά συνεχίζονται. Το μεγάλο deal που περιμένει η πιάτσα με την ΤΕΡΝΑ φαίνεται να βρίσκεται προς το τέλος του. Αν και δεν αποκλείονται οι ανατροπές. Από την άλλη η Μαγκουάιρ αφού δεν τα βρήκε με την ΤΕΡΝΑ αναζητεί και σχεδιάζει σε άλλα πεδία.

Διαβάστε επίσης:

Το… σχέδιο Ερντογάν και το Μαξίμου που ψάχνει να βρει μάνατζερ, αλλά και ποιοι πήραν τα ρούβλια

Τα «όλα ίσα και όμοια» στα γκάλοπ, το μπακότερμα του Ανδρουλάκη και ο φόβος του ΠΑΟΚ

Οι απόστρατοι στα… όπλα, το αμερικανικό ενδιαφέρον για λιμάνια και καημούς (εκλογικούς) και «ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ» των δημοσκοπήσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα