Η Λίτσα Πατέρα μίλησε: Τα άστρα προβλέπουν τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πολιτική

 

Το σήριαλ της Προεδρολογίας καλά κρατεί: «Εδώ ο καλός Πρόεδρος, εκεί ο καλός Πρόεδρος. Θα είναι γυναίκα, θα είναι άντρας. Θα είναι κεντροδεξιός, θα είναι κεντροαριστερός. Θα είναι πολιτικός, δεν θα είναι πολιτικός. θα είναι κοντός, θα είναι ψηλός. Θα είναι ο Προκόπης, δεν θα είναι ο Προκόπης». Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, οι εφημερίδες κάθε μέρα μεγαλώνουν ή μικραίνουν τη λίστα και προσθέτουν ή σβήνουν ονόματα.

Ο δε πρωθυπουργός το μόνο που κάνει είναι να δίνει χρησμούς του στυλ «έχω σχεδόν καταλήξει στο όνομα,

καταλήγω τώρα, στο βουνό θα καταλήξω κλπ».

Πού να απευθυνθούμε και εμείς προκειμένου να μαθουμε τον επόμενο πρόεδρο. Μα στα άστρα. Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έκανε τις προβλέψεις της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και όπως είπε δύο κρίσιμες εκλείψεις Σελήνης που γίνονται στην αρχή και το τέλος του 2020 έχουν προδιαγράψει τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα η Λίτσα Πατέρα δήλωσε ότι το 2020 είναι έτος γυναίκας, είναι μια χρονιά σαφώς φεμινιστική, άρα τα άστρα λένε ότι θα επικρατήσει τελικά μια γυναίκα για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε ότι η έκλειψη της Σελήνης που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο και η αντίστοιχη πάλι στον Καρκίνο που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2020 δίνουν αυτή τη διάσταση θηλυκής κυριαρχίας στο έτος που μόλις αρχίσαμε να διανύουμε.

Αλλά όχι πολιτικής κυριαρχίας. Η επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι γυναίκα, αλλά όχι πολιτικός λοιπόν. Ίδωμεν...

 

πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΛίστα ΠατέραπροβλέψειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα