Η κόρη του Χιθ Λέτζερ μεγάλωσε και είναι ίδια ο μπαμπάς της (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Οι στενοί φίλοι του Heath Ledger αποκάλυψαν πόσο λυπημένος ήταν κατά τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ “I Am Heath” η οικογένεια και ο στενός κύκλος του διάσημου ηθοποιού μίλησε για την προσωπική ζωή του και τις ιδιωτικές στιγμές του.

Ο Heath ήταν μόλις 28 νετών όταν έφυγε από την ζωή εξαιτίας υπερβολικής δόσης φαρμάκων, κάτι που τελικά θεωρήθηκε ατύχημα, αφήνοντας πίσω του τη 2χρονη τότε κόρη του, Ματίλντα.

Ανακαλώντας

στη μνήμη της τη βραδιά που απεβίωσε η αδερφή του είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό people: «Είμαι από τα τελευταία άτομα με τα οποία μίλησε ο αδερφός μου πριν από τον θάνατό του. Όπως τονίζει, μάλιστα, η ίδια του είχε πει να προσέχει πολύ με τις δοσολογίες των φαρμάκων του, ανώ αναφερόμενη στο τελευταίο τους διάλογο λέει χαρακτηριστικά: «Εκείνη τη βραδιά κάναμε αστεία και γελούσαμε. Κάποια στιγμή μου λέει: Πρέπει να φύγω τώρα, θα σου τηλεφωνήσω αύριο στις 8.30 το πρωί. Του είπα «σ’αγαπώ» και αυτό ήταν."

Η τραγουδίστρια Mia Doi Todd δήλωσε ότι ο ηθοποιός είχε αφοσιωθεί στους δυο τελευταίους του ρόλους παραμερίζοντας την κόρη του και τη μητέρα της και αυτό τον βασάνιζε. Το να μην είναι ένας καλός μπαμπάς και ένας καλό σύντροφος ήταν κάτι που τον ενοχλούσε.

Ένας άλλος στενός του φίλος είπε στο περιοδικό people: "Του έλειπε η κόρη του, του έλειπε η οικογένειά του. Ήταν δυστυχισμένος. Δεν κοιμόταν καλά και έπαιρνε υπνωτικά χάπια που όμως δεν τον βοηθούσαν. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι πρέπει να σταματήσει να τα λαμβάνει. Δυστυχώς δεν τα σταμάτησε κι έτσι στις 22 Ιανουαρίου του 2008 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Η αιτία θανάτου, υπερβολική δόση φαρμάκων…"

Όπως τονίζει η αδερφή του η Κέιτ, η κόρη του η Ματίλντα αποτελεί το μεγαλύτερο κατόρθωμα του αδερφού της, τη «συνέχεια» του αγαπημένου της Heath.

"Κοιτάζοντας την Ματίλντα νιώθω πολύ κοντά στον αδερφό μου. Αισθάνομαι ότι είναι εδώ μέσω της πανέμορφης κόρης του. Του μοιάζει τόσο πολύ και ό,τι κι αν κάνει, τον θυμίζει τόσο πολύ… Οι ομοιότητές τους, πρώτα απ’ όλα, φαίνονται στη θλίψη που διακρίνει κανείς στο πρόσωπό τους. Νομίζω ότι για τα πρώτα πέντε χρόνια από τον θάνατο του αδερφού μου έβλεπα πάντα τη Ματίλντα με δάκρυα στα μάτια. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω τη Ματίλντα χαμογελαστή και ικανή να αντλεί χαρά από την ενέργεια που νιώθει μέσα της από τον πατέρα της."

Τέλος, η Κέιτ ελπίζει ότι η Ματίλντα θα μπορέσει -παρακολουθώντας το νέο ντοκιμαντέρ- να δει στα μάτια και την ψυχή του πατέρα της, τον ίδιο της τον εαυτό.

Heath Ledgerνέο ντοκιμαντέρκόρηΜατίλντααδερφήφίλοιοικογένειαδηλώσειςτελευταίες μέρεςθάνατοςMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα