Η κόρη του Μπέζου ερωτεύτηκε - Δείτε με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Είναι και οι δύο νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Εδώ και έναν χρόνο, όμως, η Ηρώ Μπέζου και ο Χάρης Φραγκούλης έχουν και άλλο ένα κοινό: τον έρωτα που τους συνδέει. Και μπορεί να έχουν γίνει αχώριστοι, όμως ως γνήσιοι εκπρόσωποι της νέας γενιάς ηθοποιών διατηρούν χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν να απασχολούν τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή. Η γνωριμία τους κρατά από την εποχή που ήταν και οι δύο φοιτητές στη σχολή του Εθνικού. Για την κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη η υποκριτική ήταν λίγο-πολύ μονόδρομος, ενώ

πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση σε παιδική ηλικία, όταν συμμετείχε σε δύο επεισόδια της σειράς «Εκείνες κι εγώ», με πρωταγωνιστή τον πατέρα της.

Η 29χρονη πήρε από πολύ νωρίς την απόφαση να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της που την οδήγησαν στις συγκινήσεις της θεατρικής σκηνής. Από την άλλη, ο 31χρονος βραβευμένος με τον Σταυρό «Δημήτρης Χορν» ηθοποιός έπεσε σαν… αλεξιπτωτιστής στον χώρο, όταν άφησε τη Βιολογία ως τελειόφοιτος φοιτητής, για να ακολουθήσει το όνειρό του στη σχολή του Εθνικού.

Ακολούθησαν κοινή πορεία στον χώρο αφού μαζί με τους Αργύρη Πανταζάρα και Γιάννη Παπαδόπουλο δημιούργησαν τη θεατρική ομάδα «Kursk». Η παράσταση «Προσευχή της κοπέλας που έπεσε μέσα στο πηγάδι και δεν θέλει να πεθάνει», που ανέβασαν στο θέατρο της οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής», σε σκηνοθεσία του Χάρη, απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.

Οι δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι τους οποίους ερμήνευαν στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του ταλαντούχου σκηνοθέτη Στέργιου Πάσχου, με τίτλο «Άφτερλωβ» τους χάρισαν επίσης επιτυχία. Μέσα από μια αστεία, καυστική μετα-ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που προσπαθούν να επικοινωνήσουν καταγράφηκε και η μεταξύ τους χημεία. Κάτι που εντόπισε και η ίδια η Ηρώ, η οποία εκείνο το διάστημα διατηρούσε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Μιχάλη Τιτόπουλο.

Επειτα από τρία χρόνια η σχέση αυτή έφτασε στο τέλος της και λίγο αργότερα ο Χάρης Φραγκούλης, εκτός από καλός φίλος και συνάδελφος, έγινε και συνοδοιπόρος ζωής. Και οι δύο ζουν την ηλικία τους, επιλέγοντας να συχνάζουν σε εναλλακτικά στέκια στο κέντρο της Αθήνας, ενώ καταστρώνουν από κοινού τα καλοκαιρινά σχέδιά τους.

Εκείνη, μετά τις επιτυχημένες βραδιές στον «Κήπο της Πειραιώς 260», με τη μουσική παράσταση «Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη» στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, θα κληθεί να επαναλάβει το εγχείρημα στο Θέατρο Βράχων στις 6 Σεπτεμβρίου. Εκείνος μετά την αποκαλυπτική ερμηνεία του στο «Τραμ με το όνομα πόθος», που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, θα ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει τις πρόβες για ένα ακόμα έργο του Τένεσι Γουίλιαμς στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας. Πρόκειται για τον «Γυάλινο κόσμο», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και μετάφραση Αντώνη Γαλέου.

Πηγή: Realnews

Ηρώ ΜπέζουΜπέζοςΦραγκούληςέρωταςσχέσηΕθνικόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα