Η Καμίλα Καμπέγιο και ο σύντροφός της πήγαν σε διαμαρτυρία για τον ρατσισμό (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello κατέβηκαν στους δρόμους την Κυριακή για να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις μετά την φρικτή δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε πλήθος μπροστά από ένα ομοσπονδιακό κέντρο κράτησης στο κέντρο του Μαϊάμι από την δημοσιογράφο του Miami Herald, Bianca Padró Ocasio.

Η 23χρονη Camila και ο 21χρονος Shawn είχαν ήδη μοιραστεί τις σκέψεις τους σχετικά με τον ρατσισμό και τους

τρόπους να βοηθήσουν τους διαδηλωτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η Camila φόρεσε ένα λευκό τοπ και ένα χαλαρό τζιν, ενώ ο Shawn την ακολουθούς φορώντας μια μαύρη μπλούζα και ένα μαύρο αθλητικό παντελόνι μαζί με ένα σακίδιο με προμήθειες για την ημέρα τους.

Και οι δύο κρατούσαν χάρτινα πλακάτ με το σύνθημα «Black Lives Matter» (Η ζωή των μαύρων μετράει).

Το ζευγάρι φορούσε επίσης προστατευτικές μάσκες με πιο βαριά φίλτρα στο εσωτερικό για να μη συμβάλλει στην εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Το Σάββατο, η Camila μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Προσπαθώ να βρω τα σωστά λόγια για να μιλήσω αφού είδα το βίντεο όπου η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ αφαιρείται με ατιμωρησία… Λυπάμαι τόσο για την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ και την οικογένεια του Αχμούντ Άρριβυ, όσο και για την οικογένεια της Μπρένα Τέιλορ και στις αμέτρητες άλλες μαύρες οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά και τους γονείς τους», έγραψε.

«Στέκομαι μαζί σας με οργή και κάλεσα τον Κυβερνήτη της Μινεσότα Walz, τον Γενικό Εισαγγελέα της Μινεσότα, Keith Ellison και τον δικηγόρο της κομητείας Hennepin, Mike Freeman, τους αριθμούς τους και ό,τι θέλω να πω είναι στον ιστότοπο της ACLU και σας καλώ να καλέσετε, παρακαλώ υπογράψτε τις αναφορές και ας υποστηρίξουμε τη δικαιοσύνη. Χρειαζόμαστε μια αλλαγή, δεν μπορούμε να είμαστε σιωπηλοί και δεν μπορούμε να αντέξουμε μια κοινωνία που είναι αδιάφορη στον πόνο των άλλων», κατέληξε.

Shawn MendesCamila CabelloδιαμαρτυρίαρατσισμόςΤζορτζ ΦλόιντHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα