«Η Καγιά πρέπει να αποσυρθεί, είναι πολύ ξινή» (Video)

MEDIA

Ιδιαίτερη παρουσία έχει τη φετινή χρονιά η Βίκυ Καγιά, καθώς τη βλέπουμε να «πρωταγωνιστεί» σε δύο εκπομπές μόδας, σημειώνοντας μάλιστα υψηλά ποσοστά στον πίνακα της τηλεθέασης.

Η fashion editor παρουσιάζει το Shopping Star που είναι πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης στην ώρα προβολής του, ενώ παράλληλα είναι κριτής και παρουσιάστρια του Greece’s Next Top Model που οι τηλεθεατές

έχουν αγαπήσει εξίσου.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Νίκος Αποστολόπουλος, φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη για τη Βίκυ Καγιά, υποστηρίζοντας ότι έχει έρθει η ώρα που πρέπει να αποσυρθεί. Μάλιστα, δε διστάζει να χαρακτηρίσει την παρουσιάστρια… ξινή!

«Η Βίκυ Καγιά; Ποια Βίκυ Καγιά; Νομίζω ότι είναι ώρα να αποσυρθεί. Εντυπωσιακή όχι… Να σταματήσει να είναι τόσο ξινή που ήταν πάντα ξινή, αυτό δεν αλλάζει ποτέ! Πρέπει να αλλάξει λίγο αυτή την προσωπικότητα, όλα καλά όλα ωραία. Να ρίξει λίγο νερό στο κρασί της. Γελάει και μου σπάει τα νεύρα εμένα! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τα κορίτσια του GNTM να περνούν όλα αυτά τα βασανιστήρια με αρχιερέα τη Βίκυ Καγιά. Για όνομα!» είπε μεταξύ άλλων.

Νίκος ΑποστολόπουλοςΒίκυ ΚαγιάξινήβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα