Η Ηρώ της Αντιπροεδρίας- Η 33χρονη που ανέλαβε τη Διεύθυνση του Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την Έφη Αχτσιόγλου, που έγινε υπουργός Εργασίας και την Κατερίνα Νοτοπούλου, που ανέλαβε το γραφείο του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη έρχεται ακόμη μια νεαρά κυρία να αναλάβει θέση-κλειδί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Πρόκειται για την μέχρι πρότινος μετακλητή υπάλληλο, Ηρώ Ζαβογιάννη, που υπηρετούσε στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη

Δραγασάκη και τώρα έγινε διευθύντρια του Γραφείου της αντιπροεδρίας.

Όπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης», η Ηρώ Ζαβογιάννη, η οποία από τον Νοέμβριο του 2015 παρείχε τις υπηρεσίες της στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης, θα αναλάβει πλέον το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του αντιπροέδρου.

Πρόκειται για την τρίτη γυναίκα νεαρής ηλικίας που αξιοποιείται σε καίρια θέση στην κυβέρνηση Τσίπρα, μετά την Εφη Αχτσιόγλου, που τοποθετήθηκε υπουργός Εργασίας (από επιστημονική σύμβουλος του Γ. Κατρούγκαλου), και την Κατερίνα Νοτοπούλου, που ανέλαβε το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Η κυρία Ζαβογιάννη, 33 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Αθήνα και την Αγγλία.

Υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και ήταν επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη.

Η κυρία Ζαβογιάννη μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι η συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα… μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ’ αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών, διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Ηρώ ΖαβογιάννηΑντιπροεδρίαΝοτοπούλουδιεύθυνση αντιπροεδρίαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηρώ, Αντιπροεδρίας-, 33χρονη, Διεύθυνση, Γραφείου, Αντιπροέδρου, Κυβέρνησης,iro, antiproedrias-, 33chroni, diefthynsi, grafeiou, antiproedrou, kyvernisis