Η Γκουίνεθ Πάλτροου προσέλαβε ειδικό για να της... γεμίσει τις βιβλιοθήκες

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου λέει ότι αγαπάει τα βιβλία και το... αποδεικνύει. Η ηθοποιός έχει προσλάβει έναν επιμελητή βιβλίων, τον Θάτσερ Γουάιν, γνωστό στο χώρο των διασημοτήτων, για να τη βοηθήσει να εμπλουτίσει τη συλλογή βιβλίων που διαθέτει και να δημιουργήσει τη βιβλιοθήκη των ονείρων της.

«Η Γκουίνεθ όταν εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται περίπου 500 με 600 βιβλία για γεμίσουν τα ράφια των βιβλιοθηκών της» δήλωσε ο Θάτσερ Γουάιν στην Town & Country και πρόσθεσε: «Κοίταξα τα

βιβλία που ήδη είχε, τα οποία είναι κυρίως βιβλία μόδας, τέχνης, πολιτισμού, φωτογραφίας και αρχιτεκτονικής καθώς και βιβλία που αρέσουν στα παιδιά της. Επεκτείνουμε αυτά τα θέματα και για τα παιδιά συμπεριλάβαμε μία επιλογή από κλασικά βιβλία που πιστεύω θα ήθελαν να διαβάσουν καθώς μεγαλώνουν».

Μάλιστα το κάθε βιβλίο επιλέχθηκε έτσι ώστε να ταιριάζει... ενεργειακά με το κάθε δωμάτιο, όπως είπε ο Γουάιν.

«Στο καθιστικό βάλλαμε τα βιβλία από την υπάρχουσα συλλογή της, έτσι ώστε να είναι ανάλαφρο, φιλόξενο και εύκολα κανείς να μπορεί να τα πάρει από τα ράφια και να διαβάσει. Στην τραπεζαρία επιλέξαμε μεταξύ του μαύρου, λευκού και γκρι αφού είναι ένας χώρος που δεν ενδείκνυται για διάβασμα».

Ο Γουάιτ έδωσε μάλιστα και συμβουλές για το τι μπορεί να κάνει κάποιος για να φτιάξει τις βιβλιοθήκες του.

«Πρώτα, σκεφτείτε τι προσπαθείτε να κάνετε. Είναι μία ιστορία που προσπαθείτε να πείτε; Μια παλέτα χρωμάτων που θέλετε να επιτύχετε; Στη συνέχεια, στεφτείτε πώς αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει μέσα στο σπίτι και στον χώρο που διαθέτετε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αγοράστε τα βιβλία», ενώ κατέληξε: «Να φροντίζετε τα βιβλία σας έτσι ώστε να νιώθετε άνετα και να σας καλούν να τα διαβάσετε. Μπορεί να χρειάζεστε μερικές ώρες για να το κάνετε σωστά».

Γκουίνεθ ΠάλτροουβιβλιοθήκηβιβλίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα