«Η Γη της ελιάς» – Spoiler: Διπλό φονικό βουλιάζει σε πένθος τη Μάνη


Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίσεις στη «Γη της ελιάς» με τις ανατροπές στη σειρά του Mega να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στα επόμενα επεισόδα ένα διπλό φονικό συνταράσσει την κοινωνία της Μάνης, καθώς μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες, σκορπά τον θάνατο όταν κάποιος δέχεται τέσσερις σφαίρες, ενώ ακόμη ένας άντρας πέφτει νεκρός.

Από τότε που αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση του με τη Στέλλα, ο Νικόλας έχει έντονη δραστηριότητα στο σενάριο και τις εξελίξεις.

Κυρίως

με τη συμμαχία που είχε κάνει με την Χάιδω με σκοπό να ενοχοποιήσουν τον Στάθη. Πρόσφατα, όμως, η γυναίκα έμαθε ότι δεν έδωσε εκείνος την εντολή δολοφονίας για τον Πέτρο και τη Στέλλα, αλλά ο Κυριάκος, που ηγείται του καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο έκανε δουλειές ο άντρας της.

Ο Νικόλας βρίσκει την καραμπίνα που του ζητά η Χάιδω για να πάρει την εκδίκησή της. Η πληροφορία φτάνει στο καρτέλ ναρκωτικών και αποφασίζουν να σκοτώσουν τον Νικόλα την κατάλληλη στιγμή.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’Clock, μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες των Βρεττάκων θα πάρει άσχημη τροπή.

Ο Νικόλας πέφτει νεκρός με τους εργάτες να παθαίνουν ισχυρό σοκ. Την ίδια στιγμή, η Χάιδω η οποία έχει παντελή άγνοια για την εξέλιξη αυτή, μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου και παρακολουθεί τον Κυριάκο. Τον άνθρωπο που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον Πέτρο και την Στέλλα.

Τελικά, εκείνη σκοτώνει τον άντρα μυστήριο, που πριν από λίγους μήνες την βύθισε στο πένθος και στη συνέχεια εξαφανίζει την καραμπίνα.

Διαβάστε επίσης:

Μασίφ «όχι» στο σχέδιο εθελούσιας εξόδου στην «Αυγή»

Τηλεθέαση Top 10 30/11/21: Σκληρές μάχες στο primetime

GNTM 4: Ο ρομαντικός διάλογος Όλγας-Στυλιανού – «Θα φέρω δαχτυλίδι στον τελικό» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα