Η απόλυτη ντροπή: Ξυλοκόπησε και ξύρισε το κεφάλι της γυναίκας του επειδή αρνήθηκε να χορέψει (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια ακόμα είδηση ενδοοικογενειακής βίας -και δη των γυναικών- είδε το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στο Πακιστάν και συγκεκριμένα στη Λαχόρη.

Ο Μιαν Φαϊσάλ βρέθηκε στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους. Συγκεκριμένα, ο «κατηγορούμενος» μαζί με έναν άντρα ακόμα βρίσκονται υπό κράτηση, μετά από τις κατηγορίες της γυναίκας του, Άζμα Αζίζ, ότι την ξυλοκόπησε και την διαπόμπευσε με τον πλέον εξευτελιστικό τρόπο. Ξυρίζοντάς της το κεφάλι!

Οι

γυναίκες στο Πακιστάν σπάνια προβαίνουν σε δημόσιες καταγγελίες για τη βία και η πράξη της Asma χαρακτηρίζεται εκτός από θαρραλέα, μια κίνηση σημαντική καθώς αναδεικνύει το ζήτημα.

Σε ένα tweet, η Διεθνής Αμνηστία δήλωσε ότι η συστημική αλλαγή ήταν απαραίτητη στο Πακιστάν. «Ενώ είμαστε ευτυχείς που έχουν γίνει αυστηρές και γρήγορες ενέργειες εναντίον των βασανιστών της Asma Aziz, παρατηρούμε με ανησυχία την ανησυχητική αύξηση των αναφερόμενων περιπτώσεων βίας κατά των γυναικών. Είναι αναγκαία η συστημική αλλαγή για την προστασία των γυναικών. Η δράση δεν μπορεί να έρχεται μόνο κατά περίπτωση».

Όσον αφορά τους ενόχους; Αρνούνται τις κατηγορίες για τα βασανιστήρια, με τον σύζυγο της Αζίλ να υποστηρίζει ότι η γυναίκα του είχε αρχίσει να κόβει τα μαλλιά της υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι εκείνος απλά τη βοήθησε.

Πακιστάνενδοοικογενειακή βίαδιαπόμπευσησυζυγική βίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα