Η απάντηση του Παλλάς στον Μάρκο Σεφερλή

ΕΛΛAΔΑ

Mετά τον αποκαλυπτικό Μάρκο Σεφερλή, το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το Παλλάς -σύμφωνα με το blogs.gossip-tv.gr- δίνει τις εξής απαντήσεις:

1). Ο Σεφερλής είπε ότι έμαθε από την τηλεόραση για την ματαίωση του έργου. Η εταιρία παραγωγής υποστηρίζει ότι ο Μάρκος το ήξερε μέσω των emails που αντάλλαξαν για την υπογραφή των συμβολαίων.

2).

Ο Μάρκος χαρακτήρισε την Κατερίνα Γκαγκάκη ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των Αθηναϊκών Σκηνών. Η εταιρία ξεκαθαρίζει ότι η Γκαγκάκη είναι σύμβουλος του επιχειρημάτια κ. Κεντ, ενώ υπεύθυνη δημοσίων δημοσίων σχέσεων είναι η Μαργαρίτα Δρούτσα και χαρακτήρισε ως "απαράδεκτη" την "επίθεση" του Σεφερλή στην Γκαγκάκη.

3). Ο Μάρκος τόνισε επανειλλημένως ότι δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι 25 ηθοποιοί έχασαν τη δουλειά τους. Η εταιρία επισημαίνει ότι ουδέποτε ανέφερε ότι ο κύριος Σεφερλής ευθύνεται για τη δουλειά που έχασαν οι υπόλοιποι ηθοποιοί, αντιθέτως τόνισε οτι ο Μάρκος είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ματαίωση της παράστασης και μόνο γι αυτό.

4). Δε γνώριζε με ποιούς θα συνεργαστεί πάνω στο σανίδι, είπε ο Μάρκος στην Ελεονώρα. Όχι μόνο γνώριζε, αλλά είχε προτείνει και είχαν εγκριθεί και δικοί του ηθοποιοί, λέει η εταιρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου. Συγκεκριμένα ο Καπετάνιος, ο Πατέλης και η Ζαχαριάδου, από την ομάδα του Μάρκου, θα ήταν στο θίασο, υποστηρίζει η εταιρία παραγωγής.

5). "Η αφίσα που μου έστειλαν για να διαφημίσουμε στο Δελφινάριο το -Ζητείται Ψεύτης- είχε μια πλάτη ενός τριγωνικού ανθρώπου που φυσικά δεν ήμουν εγώ", είπε ο Μάρκος στην Ελεονώρα, υποστηρίζοντας ότι οι αρμόδιοι λειτουργούσαν σα να ντρέπονταν για την επιλογή τους στο Παλλάς. Η εταιρία από την άλλη σημειώνει ότι αυτό ήταν ένα προσχέδιο του κόνσεπτ της αφίσας, στην οποία φυσικά θα έβαζαν το πρόσωπο του πρωταγωνιστή Μάρκου Σεφερλή, όπως και έγινε.

Μάρκος ΣεφερλήςΠαλλάςαπάντησηακύρωση παράστασηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα