Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει πρώτη φορά για τον φημολογούμενο γάμο της με τον Γιάννη Πάριο

ΕΛΛAΔΑ

Με το που βγήκε η είδηση πως ο Γιάννης Πάριος και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά ζευγάρι, άρχισε να κυκλοφορεί µια φήµη που τους ήθελε αποφασισµένους να παντρεύονται µέσα στο καλοκαίρι.

Στην ερώτηση αν όντως παντρεύεται με τον τραγουδιστή του έρωτα, η ηθοποιός απάντησε με χιούμορ και γελώντας: «Ναι, βρε, και στα δικά σας οι... ελεύθεροι. ∆εν ισχύει. ∆εν ντύνοµαι νύφη!» και συμπλήρωσε: «Μα, πόσες φορές θα µε παντρέψουν πια; Το είχαν κάνει και παλιότερα που ήµασταν

µε τον Γιάννη και τώρα που ξαναβρεθήκαµε άρχισαν το ίδιο... τροπάριο! Όχι, λοιπόν, δεν έχουµε τέτοια σχέδια. Περνάµε εξαιρετικά µαζί αλλά µέχρι εκεί». Η ηθοποιός, που περιοδεύει αυτόν τον καιρό µε την παράσταση «Επάγγελµα πόρνη», που σκηνοθέτησε ο Ένκε Φεζολάρι, ετοιµάζει παράλληλα το επόµενο θεατρικό της «χτύπηµα», που είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο. Με σκηνοθέτη τον Φεζολάρι και πάλι, θα ανεβάσει τη «Μαντάµ Μποβαρί» σε κεντρική αθηναϊκή αίθουσα, µε τον Γιάννη Πάριο να «ντύνει» µουσικά την παράστασή της σύμφωνα με τη Real.

Πηγή: gossiptv.gr

ΠαλαιολόγουΠάριοςσχέσηγάμοςΕπάγγελμα ΠόρνηθέατροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα