Η ακραία δίαιτα της Πίπα Μίντλετον ένα μήνα πριν το γάμο: Θέλει να λάμπει στο νυφικό της

ΚΟΣΜΟΣ

Ο γάμος της χρονιάς, ο γάμος της Πίπα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιους είναι σχεδόν ένα μήνα μακριά και η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για να λάμψει μέσα στο νυφικό της.

Από το καθημερινό της πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν η γυμναστική (κάνει πιλάτες για 75 λεπτά τη φορά) αλλά και η δίαιτα, που σύμφωνα με πληροφορίες του E!, ακούει στο όνομα «Sirtfood Diet».

Αν δεν έχετε διαβάσει ξανά για τη συγκεκριμένη διατροφή που βοηθάει στην απώλεια των περιττών κιλών, σημειώνουμε ότι η Sirtfood Diet περιλαμβάνει είκοσι συγκεκριμένες τροφές και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες sirtuin, ενώ ίσως είναι η μοναδική δίαιτα που ενθαρρύνει την κατανάλωση μαύρης σοκολάτας (με υψηλή περιεκτικότητα κακάο) και κρασιού.

Ανάμεσα στις είκοσι τροφές αυτές συναντάμε επίσης τις φράουλες, τον καφέ, το κέιλ, τη ρόκα, τα καρύδια. Οι τροφές αυτές που χαρακτηρίζονται ως «υπερτροφές» υποστηρίζεται, ότι ρυθμίζουν το μεταβολισμό και βοηθούν στην καύση του λίπους.

Η δίαιτα χωρίζεται σε δύο φάσεις:

Η πρώτη φάση έχει διάρκεια επτά ημερών. Αρχικά, η Πίπα Μίντλετον καταναλώνει 1000 μόνο θερμίδες ανά ημέρα, για τρεις ημέρες. Η διατροφή εδώ περιλαμβάνει πράσινους χυμούς ή σμούθις με sirtfood και ένα γεύμα ανά ημέρα που είναι πλούσιο σε sirtfood, για παράδειγμα κοτόπουλο με κάπαρη, μαϊντανό, φασκόμηλο.

Τις υπόλοιπες ημέρες, τις τέσσερις που απομένουν, η Πίπα Μίντλετον αυξάνει την κατανάλωση θερμίδων, που φτάνουν τις 1500, πίνοντας δύο πράσινους χυμούς και τρώγοντας δύο γεύματα πλούσια σε sirtfood καθημερινά.

Η δεύτερη φάση της δίαιτας έχει διάρκεια 14 ημερών και περιλαμβάνει τρία γεύματα πλούσια σε sirtfood και ένα πράσινο χυμό καθημερινά.

Παρόλη την αποτελεσματικότητα της δίαιτας ως προς την απώλεια των περιττών κιλών, η διαιτολόγος Μπριζίτ Ζέιτλιν προειδοποιεί, ότι αυτά τα κιλά δεν πρόκειται να διατηρηθούν.

Τονίζει επίσης ότι η κατανάλωση γευμάτων χαμηλότερων των 1200 θερμίδων καθημερινά, δεν είναι ασφαλής και υγιεινή, ενώ υποστηρίζει ότι το πιο πιθανό για όποιον την ακολουθεί είναι να τα πάρει ξανά όλα τα κιλά που έχασε ίσως και περισσότερα.

Πηγή: philenews.com

Πίπα ΜίντλετονΤζέιμς ΜάθιουςδίαιταΔούκισσα του ΚέιμπριτζHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα