Η γλυκιά ανάρτηση της Εύα Μέντες για τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Photo - Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί η Εύα Μέντες να μην πήγε στην απονομή των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» αλλά η παρουσία της έγινε σίγουρα αισθητή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του συζύγου της Ράιαν Γκόσλιλινγκ όταν παραλάμβανε το βραβείο του.

Ο ηθοποιός του «La La Land» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ευχαρίστησε τη γυναίκα του καθότι χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας.

«Η γυναίκα μου μεγάλωνε την κόρη μας, έγκυος με το δεύτερο παιδί μας και προσπαθούσε να υποστηρίξει τον αδερφό της στην μάχη του κατά του καρκίνου. Αν δεν τα είχε αναλάβει όλα αυτά ώστε εγώ να μπορώ να έχω αυτή την εμπειρία [της ταινίας], τότε σίγουρα σήμερα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ πάνω και όχι εγω… αγάπη μου σ’ ευχαριστώ», είπε ο Γκόσλινγκ κατά τη διάρκεια αποδοχής του βραβείου.

Τώρα η Μέντες με έμμεσο τρόπο εκφράζει τη θέση της για όλα όσα είπε ο άντρας της στην απονομή λέγοντας πως η αναφορά που έκανε σε εκείνη ήταν η αγαπημένη της από όλη τη βραδιά.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της ηθοποιού Τζανέλ Μονάε στο Instagram λέγοντας πως «Σίγουρα αυτή δεν ήταν η αγαπημένη μου στιγμή από τη βραδιά…αλλά ήταν σίγουρα η αγαπημένη μου εμφάνιση της βραδιάς. Η πανέμορφη και ταλαντούχα Τζανέλ Μονάε με «σκοτώνει» με αυτή την εμφάνιση». Είναι πανέμορφη»

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eva Mendes (@evamendes) στις Ιαν 9, 2017, 12:32μμ PST

Ράιαν Γκόσλινγκ'Εβα ΜέντεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords