Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τη σκότωσε με 23 μαχαιριές! Είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο ο δράστης

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως, ο 49χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του είχε ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είχε πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα ζητώντας τον εγκλεισμό του πατέρα του σε ψυχιατρική

κλινική.

Συγκεκριμένα, το 2020 ο 49χρονος Αρμένιος είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, την πρώτη φορά μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας και τη δεύτερη όταν το ίδιο του το παιδί ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του πατέρα του.

Ο δράστης καθόταν στο ψυχιατρείο όσο διάστημα χρειαζόταν για να γίνει καλά και στη συνέχεια έπαιρνε εξιτήριο με προϋπόθεση να ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή, πράγμα το οποίο ωστόσο δεν έκανε, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνώριζαν, με αποτέλεσμα τελικά να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Τη σκότωσε με 23 μαχαιριές

Ο 49χρονος Αρμένιος σκότωσε την 48χρονη σύζυγό του, το βράδυ της Κυριακής μέσα στην κρεβατοκαμαρά τους.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς οτι κατακρεούργησε την 48χρονη σύζυγο του με κυνηγετικό μαχαίρι γιατι πίστευε οτι τον απατούσε.

Όπως αναφέρει το GRTimes από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της ατυχής γυναίκας προέκυψε ότι ο 49χρονος κατάφερε συνολικά 23 μαχαιριές στην 48χρονη σύζυγό του.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν το κυνηγετικό μαχαίρι.

Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, ο καθ’ ομολογίαν δράστης μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία του για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης:

Elbisco-Αλλατίνη για τραγωδία στο Κερατσίνι: Δεν έχουμε καμία σχέση με τις εγκαταστάσεις

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 46χρονος από κορωνοϊό – Αρνήθηκε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Αρχαιολογικό Μουσείο: Η στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει το κοριτσάκι στο προαύλιο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα