Γνωρίστηκαν λίγο πριν την απογείωση και στα 30.000 πόδια οι αεροσυνοδοί τους χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας για να σταματήσουν να κάνουν σεξ

ΚΟΣΜΟΣ

Ο άνδρας μόλις είχε παραδώσει τη βαλίτσα του και περίμενε να περάσει από το «τσεκ ιν» για να επιβιβαστεί στην πτήση της Virgin Atlantic από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο, με προορισμό το Μεξικό.

Τότε είδε μια γυναίκα που περίμενε και εκείνη να επιβιβαστεί. Η τύχη ήθελε να τους φέρει να καθίσουν κοντά και κουβέντα στην κουβέντα κατά τη διάρκεια της πτήσης το ζευγάρι των αγνώστων ανακάλυψε ότι είχε μεταξύ του πολλά κοινά.

Ήθελαν να έχουν λίγο περισσότερο χώρο για εκείνους. Ο άνδρας σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα και έκανε νόημα στην κοπέλα να τον ακολουθήσει. Όπως και έγινε. Ύστερα από ένα λεπτό η πόρτα της τουαλέτας που είχε αναμμένη την ένδειξη «κατειλημμένη» χτύπησε συνθηματικά, και άνοιξε γρήγορα.

Μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους και σε ύψος 30.000 ποδιών το ζευγάρι άρχισε να κάνει σεξ μέσα στο στενό χώρο μια τουαλέτας αεροπλάνου. Ίσως οι κραυγές, ίσως τα επαναλαμβανόμενα χτυπήματα στους λεπτούς τοίχους, ίσως και να τους είδε κάποια αεροσυνοδός, η ουσία είναι πως ύστερα από μερικά λεπτά οι αεροσυνοδοί άρχισαν να τους χτυπάνε την πόρτα και να τους ζητούν να σταματήσουνε «αυτό που κάνουνε» γιατί θέτουν την πτήση σε κίνδυνο.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Sun, μια αεροσυνοδός είπε πως όταν άνοιξε η πόρτα είδε τη γυναίκα να κάθεται στη λεκάνη και τον άνδρα με κατεβασμένα τα παντελόνια να στέκεται όρθιος μπροστά στο πρόσωπο της.

Η Sun αναφέρει επίσης πως όταν το ζευγάρι βγήκε μια αεροσυνοδός ρώτησε τον άνδρα: «Τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε; Θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τις διακοπές σας στο Μεξικό για μια πί...α»

Βέβαια ο άνδρας είπε στο προσωπικό τη δική του εκδοχή: «Η γυναίκα που καθόταν δίπλα μου αρρώστησε και προσφέρθηκα να την οδηγήσω στην τουαλέτα, όπως μου ζήτησε. Τίποτε άλλο δε συνέβη».

Η πτήση όμως πράγματι έλειψε να «τιναχθεί στον αέρα» αφού ναι μεν το ζευγάρι αναγκάστηκε να καθίσει σε ξεχωριστά καθίσματα στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, οι πλάκες όμως που άρχισαν να τους κάνουν οι άλλοι επιβάτες, παραλίγο να κάνουν την πτήση… «ροντέο»

Ο πιλότος αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τις αρχές και να ζητήσει να περιμένει η αστυνομία όταν το αεροπλάνο θα προσγειωθεί για να συλλάβει το αχόρταγο ζευγάρι που έθεσε σε κίνδυνο την πτήση.

Σεξσεξ αεροπλάνοαεροπλάνοπτήσηπτήση σεξάγνωστοι σεξHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα