Γλυκά Νερά: Η ώρα του ανακριτή για τον 33χρονο συζυγοκτόνο – Τι θα ισχυριστεί (Videos)

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη στις 10 το πρωί, ο 33χρονος πιλότος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σε βάρος του καθ’ ομολογία δράστη, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, για δύο κακουργήματα, και δύο πλημμελήματα. Οι δικηγόροι του τον επισκέπτονται συνεχώς στη ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται ο συζυγοκτόνος ώστε να ετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ώστε να προσπαθήσουν αντικρούσουν το κατηγορητήριο για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ότι δηλαδή η

δολοφονία της συζύγου του ήταν προσχεδιασμένη.

Ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ισχυρίστηκε ότι ο πιλότος σκόπευε να ομολογήσει τις πράξεις του αλλά ήθελε χρόνο για να να σκεφτεί τι θα γίνει με το παιδί του. Προσέθεσε ότι δεν θα αλλάξει κάτι από την προανακριτική του κατάθεση, ενώ θα προστεθούν κάποια στοιχεία που ίσως διαφωτίσουν κάποια περιστατικά.

“Δεν υπήρχε κίνητρο, δεν ήταν προσχεδιασμένο και δεν υπήρξε συνεργός, το αδίκημα το αποδέχεται απόλυτα. Δεν υπήρξε κάποιο στοιχείο, ούτε κάποια ένδειξη, ούτε από τις αστυνομικές αρχές, ούτε από την εισαγγελική αρχή, ότι υπήρξε συνεργός”, υπογράμμισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 33χρονος θα επαναλάβει στον ανακριτή ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάιν και δεν ειχε προσχεδιάσει τη δολοφονία. Αναμένεται να υποστηρίξει ότι εκείνο το βράδυ η ένταση με την Καρολάιν ήταν πολύ μεγάλη, ότι είχαν προηγηθεί πολλά, έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις και ότι η τελευταία άρνηση της Καρολάιν να τον δεχθεί στο κρεβάτι μαζί με το μωρό τους, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο 33 χρονος αναμένεται επίσης:

Να επαναλάβει ό,τι και στην ομολογία του στους αστυνομικούς. Ότι δηλαδή ξύπνησε την αδικοχαμένη Καρολάιν και την έπνιξε, πιέζοντας το κεφάλι της επί πέντε λεπτά.Να υποστηρίξει ότι είχε σκοπό να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά ήθελε λίγο χρόνο για να δει τι θα κάνει με το παιδί του.

Σχετικά με το θέμα του παιδιού του, ο δικηγόρος δήλωσε ότι επιθυμία του εντολέα του είναι να συνδράμουν και οι δύο οικογένειες, όμως η Εισαγγελία Πρωτοδικών όμως έχει την απόφαση για το σε ποια από τις δύο οικογένειας θα πάει το παιδί.

Για το ενδεχόμενο ελαφρυντικών ο κ. Παπαϊωαννίδης δήλωσε: «Πολύ νωρίς ακόμα. Το μόνο ότι στο στάδιο της απολογίας του θα διαφωτισθούν περισσότερο τα γεγονότα που διαδραματίζονταν τον τελευταίο καιρό πριν την αποτρόπαια πράξη, όχι ως γνώμη του κατηγορουμένου, αλλά από στοιχεία που υπάρχουν όντως στα χέρια των αρχών».

Εν τω μεταξύ, μια νέα φωτογραφία – ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και είναι από το εσωτερικό της μεζονέτας και δείχνει το επιτραπέζιο παιχνίδι, στο οποίο όπως είχε ισχυριστεί ο πιλότος ήταν κρυμμένα τα χρήματα και υπέδειξε στους υποτιθέμενους ληστές. Είναι το πειστήριο “36” που συνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Όπως ομολόγησε στη συνέχεια, ο 33χρονος άδειασε στο πάτωμα το περιεχόμενο του κουτιού, ώστε να γίνει ακόμη πιο πειστικό το σενάριό του περί ένοπλης ληστείας. Επίσης δόθηκε στη δημοσιότητα η ξηλωμένη κάμερα ασφαλείας που ο ίδιος κατέστρεψε από το ταβάνι του σαλονιού και αφαίρεσε από μέσα την κάρτα μνήμης στις 01.30 τα ξημερώματα, δυόμιση ώρες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του.

Ο συζυγοκτόνος στην ομολογία του αναφέρει: “Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω που δεν ξέρω αν μπορούμε να τα γράψουμε σε ένα χαρτί. Αν όμως μπορώ να πω κάτι είναι μία μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα με αυτό που έκανα. Αν και μία συγγνώμη έχει πολύ μικρή αξία σε σχέση με αυτό που στερήθηκαν αυτοί οι άνθρωποι”.

Σημειώνεται ότι στις πρώτες καταθέσεις του στην Ασφάλεια ο πιλότος είχε περιγράψει μια αρμονική σχέση με τη συζυγό του και έδινε την εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού.

Γλυκά Νερά: Η κάμερα ασφαλείας που «έδειξε» τον δολοφόνο της Καρολάιν

Συντριβή αερoσκάφους στην Ηλεία: Ποιοι ήταν οι δύο άνδρες που βρήκαν φρικτό θάνατο στα συντρίμμια (Photo)

Κορωνοϊός: 209 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – 17 νεκροί και 283 διασωληνωμένοι

Keywords
Τυχαία Θέματα