Γιάννης Λοβέρδος: Κινδυνεύουμε να γίνουμε ανέκδοτο με τις «δύο κρίσιμες εβδομάδες» (Video)

Τον κίνδυνο τα στελέχη της ΝΔ που μιλούν διαρκώς για «δύο κρίσιμες εβδομάδες» να μετατραπούν σε… σκετς στο «Ράδιο Αρβύλα» επισήμανε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Γιάννης Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στα του κορωνοϊού και στις διάφορες ανακοινώσεις για το lockdown και την πορεία της πανδημίας, ο Γ. Λοβέρδος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για

τα διάφορα που λέγονται.

«Καλό είναι όλοι να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε. Το ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες κοντεύει να γίνει ανέκδοτο στους “Ράδιο Αρβύλα”. Κανείς δεν μπορεί να το λέει υπεύθυνα πλέον, είναι ανέκδοτο. Μη λέμε ότι ανοίγουμε αύριο ή μεθαύριο. Εγώ δε ξέρω πότε θα ανοίξουμε και τι θα ανοίξουμε. Αυτό το αποφασίσει ο πρωθυπουργός μετά την εισήγηση των ειδικών» σημείωσε ο Γιάννης Λοβέρδος.

«Όλοι οι άλλοι που μιλάνε με ανεύθυνο τρόπο καλό είναι να σωπαίνουν. Στην πολιτική κανείς δεν έχασε όταν δεν είπε κάτι. Όταν λες χάνεις, πράγματα που δε τα έχεις ελέγξει και δεν τα γνωρίζεις καλά. Υπευθυνότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα απέναντι σε προβλήματα και στην κοινωνία μας», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα