Γεννηματά: Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν μπορεί να ψηφίσει μέτρα για τα οποία την αποκλειστική ευθύνη έχει η κυβέρνηση, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην παρέμβαση της στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

"Δεν θα ψηφίσουμε εμείς νέα μέτρα. Όπως και αν βαφτίσουν τα μέτρα που θα φέρουν, στην ουσία πρόκειται για ένα νέο μνημόνιο" δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Και εξαπέλυσε επίθεση στο κυβερνητικό

στρατόπεδο υποστηρίζοντας πως η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά.

"Με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς έχουμε πολλές κοινές αναφορές. Με τον κόσμο που έπεισε και παραπλάνησε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεώρησε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί. Με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε τίποτα κοινό. Αυτή η ηγεσία πρέπει να ηττηθεί. Και πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά. Γιατί αυτό είναι το συμφέρον του τόπου" υπογράμμισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ενώ για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, το τελευταίο διάστημα, που ζητούν να υπάρξει προσέγγιση με το ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά σχολίασε πως "αυτά τα ανοίγματα είναι γιατί θέλουν να αθροίσουν ακροατήριο, είναι κουτοπονηριές του ΣΥΡΙΖΑ".

Φώφη ΓεννηματάμέτραΠΑΣΟΚ2ο Οικονομικό Φόρουμ ΔελφώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα