Φρικτή αυτοκτονία 18χρονου στις ΗΠΑ: Άφησε την κόμπρα του να τον δαγκώσει

ΚΟΣΜΟΣ

Ο θάνατος ενός 18χρονου που βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο όχημα του σε ένα χώρο στάθμευσης τον Ιούλιο και δίπλα του ήταν ένα άδειο κλουβί φιδιού, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία που διέπραξε με την χρήση της δηλητηριώδους κόμπρας που είχε ως κατοικίδιο, σύμφωνα με το γραφείο του δικαστή της επαρχίας και ένα δημοσίευμα.

Ο Γκραντ Τόμπσον πέθανε από χορήγηση δηλητηρίου και ο θάνατος του αποδόθηκε σε αυτοκτονία, ανακοίνωσε το γραφείο του δικαστή στην επαρχία Γουίλιαμσον, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες της έκθεσης της νεκροψίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία,

στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης ένα μη δηλητηριώδες φίδι σε ένα καφάσι, έξι αράχνες ταραντούλα και ένας βουβαλοβάτραχος που μεταφέρθηκαν στο κέντρο διάσωσης ερπετών του Όστιν.

Ο Τόμπσον είχε στο κάθε χέρι του "πολλαπλά ξεχωριστά τσιμπήματα" και τα τσιμπήματα δεν έδειξαν καμία ένδειξη ότι προσπάθησε να αποτραβηχτεί από το φίδι, ανέφερε η εφημερίδα American-Statesman του Όστιν, επικαλούμενη τα ευρήματα της αυτοψίας, τονίζοντας πως ο 18χρονος "είχε ιστορικό αυτοκτονικού ιδεασμού".

Τα τσιμπήματα προήλθαν από μια κόμπρα που ανήκε στον Τόμπσον και βρισκόταν στο κλουβί μέσα στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την εφημερίδα. Η κόμπρα εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό και εντοπίστηκε αρκετές μέρες μετά στο γρασίδι μιας εμπορικής περιοχής.

θάνατοςαυτοκίνητοκόμπραHas video:
Keywords
Αναζητήσεις
πιπεριδης ζαχαριας νεκροψια
Τυχαία Θέματα