Φρίκη: Δημοσιογράφος τρώει ανθρώπινη σάρκα κάνοντας ρεπορτάζ για φυλή κανιβάλων (Video, σκληρές εικόνες)

ΚΟΣΜΟΣ Κατακραυγή από όλες τις πλευρές έχει ξεσηκώσει βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ο Αμερικανός δημοσιογράφος του CNN Ρέζα Ασλάν, στο πλαίσιο ρεπορτάζ του για φυλή κανιβάλων Ινδουϊστών, εμφανίζεται να καταναλώνει μαγειρεμένο κομμάτι από ανθρώπινο εγκέφαλο και να πίνει από ανθρώπινο κρανίο.

Το βίντεο έχει προκαλέσει -εκτός από αηδία- και έντονες αντιδράσεις
που αφορούν τόσο στη δεοντολογία του δημοσιογράφου, όσο και στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τη συγκεκριμένη σέχτα των Ινδουιστών (ονομάζονται Aghori) με κίνδυνο να αμαυρώσει το σύνολο των Ινδουιστών στον πλανήτη.

Ο ίδιος ο Ασλάν υποστηρίζει ότι υποχρεώθηκε να προβεί στην αποτρόπαιη πράξη κανιβαλισμού υπό την απειλή αποκεφαλισμού του, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη σέχτα είναι εντελώς περιθωριακή και ότι υπάρχουν και μέλη της τα οποία δεν είναι κανίβαλοι. Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι το κομμάτι που του δόθηκε για να φάει ήταν καρβουνιασμένο και ότι θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Ωστόσο, ακόμα και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, οι αντιδράσεις για τα όρια του τι μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος για το ρεπορτάζ, αλλά και για τους κινδύνους που τέτοια ρεπορτάζ δημιουργούν -ιδίως στις ΗΠΑ, όπου υπάρχει αντιμεταναστευτικό κύμα, λόγω Τραμπ- συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. (πηγή φωτο/βίντεο: CNN)CNNδημοσιογράφοςφυλή κανιβάλωναντιδράσειςHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα