Φωτογράφος απαθανάτισε σπάνιο πτηνό να πετάει προς την κάμερα με την έκφραση του Angry Birds (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Αυτό το πραγματικό angry bird μιμήθηκε τον ήρωα του ηλεκτρονικού παιχνιδιού καθώς πετούσε σαν σφαίρα προς την φωτογραφική μηχανή με τα φτερά του μάλιστα μαζεμένα προς τα μέσα, ενώ εμφανίζεται να κρύβει και την ταυτότητα του φορώντας μάσκα!

Σύμφωνα με άρθρο του dailymail.gr o φωτογράφος άγριας ζωής Will Hall βρισκόταν στο Otterbourne του Hampshire την προγούμενη εβδομάδα περιμένοντας να φωτογραφίσει ένα άλλο σπάνιο πτηνό με το όνομα βραχοκιρκίνεζο.

Σε μία στιγμή όμως εντόπισε το εν λόγω

πτηνό με την επίσης περίεργη ονομασία δεντροτσοπανάκο μερικά μέτρα πιο πέρα.

Ο φωτογράφος υπέθεσε ότι το πουλί θα πετάξει προς εκείνον και με μία γρήγορη αλλά και τυχερή κίνηση κατάφερε να το αποθανατίσει στον αέρα με αυτή μάλιστα τη «θυμωμένη» έκφραση που θυμίζει έντονα angry birds.

Τι είναι το Angry Birds

Το Angry Birds είναι βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Rovio Entertainment.

Εμπνευσμένο κυρίως από ένα σχέδιο πουλιών χωρίς φτερά, το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά για το λογισμικό iOS της Apple το Δεκέμβριο του 2009.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης χρησιμοποιεί μια σφεντόνα για να εκτοξεύσει πουλιά σε γουρούνια τα οποία είναι στερεωμένα πάνω ή μέσα σε ποικίλες κατασκευές, με σκοπό να τα εξολοθρεύσει όλα. Όσο ο παίκτης ανεβαίνει επίπεδο, νέα είδη πουλιών γίνονται διαθέσιμα, κάποια με ιδιαίτερες ικανότητες οι οποίες ενεργοποιούνται από τον παίκτη. Η Rovio Mobile έχει ενισχύσει το Angry Birds με αρκετές δωρεάν αναβαθμίσεις που προσθέτουν καινούριο περιεχόμενο, και επίσης η εταιρία έχει δημιουργήσει ανεξάρτητες εποχιακές και προωθητικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Από τότε,πάνω από 12 εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα App Store της Apple, γεγονός το οποίο οδήγησε την εταιρία να σχεδιάσει αντίστοιχες εκδόσεις του παιχνιδιού και για άλλα smartphones με οθόνη αφής, όπως αυτά που χρησιμοποιούν το λειτουργικό Android.

 

Angry Birdsφωτογράφοςάγρια ζωήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα