Ευγενία Σαμαρά: Η συνεργασία με τον Κανάκη και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε να πείσει ως ηθοποιός

ΕΛΛAΔΑ

Για τη συμμετοχή της στο Ράδιο Αρβύλα -και όχι μόνο- μίλησε η Ευγένία Σαμαρά που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 Παρθένα Ζωή και στο μιούζικαλ Grease.

«Στα 19 μου και ενώ σπούδαζα στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αποφάσισα να ξεκινήσω τις σπουδές μου και στο θέατρο, στη δραματική

σχολή του Ανδρέα Βουτσινά. Εκείνη την περίοδο έμαθα ότι άνοιγε ένας ραδιοφωνικός σταθμός, ο Imagine του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Σερβετά. Χτύπησα το κουδούνι, έκανα ένα ντέμο και με πήραν. Μέσα από αυτή τη συνεργασία ήρθε και η πρόταση για το Ράδιο Αρβύλα. Ήταν μία ομάδα με την οποία δούλευα ήδη ένα χρόνο κι ένιωθα ασφαλής μαζί τους, αναφέρει στο περιοδικό People, της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

«Το Ράδιο Αρβύλα ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Είναι πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι, γιατί με αγκάλιασαν από τα πρώτα μου βήματα» εξηγεί.

Από την άλλη -όπως λέει- η παρουσία της σε μια σχολιαστική εκπομπή λειτούργησε και λίγο αποπροσανατολιστικά. «Επειδή η δημοσιότητα προερχόταν από την Αρβύλα, όταν κατέβηκα στην Αθήνα ως ηθοποιός με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αλλά εγώ δεν ανησύχησα. Είπα “δείτε με και αν δεν σας κάνω, δεν πειράζει”. Υπάρχουν οι ανοιχτόμυαλοι που θα σου δώσουν την ευκαιρία και υπάρχουν κι άλλοι πολλοί κάθετοι, οι οποίοι τελικά δεν με αφορούν».

Ράδιο ΑρβύλαΕυγενία ΣαμαράΑντώνης ΚανάκηςΠαρθένα ΖωήGreaseHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα