"Επίθεση" Νετανιάχου σε Ερντογάν: Δεν δεχόμαστε κηρύγματα από αυτόν που καταπατάει και σφαγιάζει

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν χαρακτήρισε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου «αδύναμο» και «τρομοκράτη κατακτητή» χαρακτηρίζοντας «παράνομη κατοχή» την ισραηλινή παρουσία στα παλαιστινιακά εδάφη.

Κάθε άλλο παρά αδυναμία να απαντήσει δεν έδειξε ο Νετανιάχου που πέρασε στην αντεπίθεση και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο.

«Ο Ερντογάν δεν είναι συνηθισμένος να του απαντάνε αλλά θα πρέπει να το συνηθίσει. Εκείνος που έχει καταλάβει την βόρεια Κύπρο,

που έχει καταπατήσει τα κουρδικά εδάφη και σφαγιάζει αμάχους στην Αφρίν δεν μπορεί να μας κάνει κηρύγματα για αξίες και ηθική», απάντησε οργισμένα μέσω Twitter.

Φαίνεται όμως πως η κόντρα που έχει αναπτυχθεί θα συνεχιστεί αφού το τελευταίο λόγο είχε -μέχρι στιγμής- ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου που έγραψε στο twitter: «ο κατακτητής, ο οποίος ρίχνει ανθρώπους στο έδαφος και τους κλωτσάει πεσμένους κάτω θίγεται εύκολα. Ο Νετανιάχου είναι ένας ψυχρός δολοφόνος της σύγχρονης εποχής, υπεύθυνος για τις σφαγές χιλάδων Παλαιστινίων, για τον βομβαρδισμό παιδιών στις παραλίες. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει την αλήθεια».

Μπενιαμίν ΝετανιάχουΡετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΚύπροςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα