Επιστολή – καταγγελία της ΛΑ.Ε. στο ΕΣΡ για τον αποκλεισμό της από την ΕΡΤ

MEDIA

Ευθύνες στη διοίκηση της ΕΡΤ καταλογίζει με επιστολή του προς το ΔΣ του ΕΣΡ, το Πολιτικό Συμβούλιο της Λαϊκής Ενότητας καταγγέλλοντας αποκλεισμό του κόμματος από την δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Με την επιστολή– καταγγελία, που απέστειλε η η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε. και μέλος της Π.Γ. του κόμματος, Δέσποινα Σπανού ζητά: "Να σταματήσει η πρακτική αποκλεισμού της ΛΑΕ από την ΕΡΤ

και να ελεγχθεί με αυστηρότητα, με βάση το Σύνταγμα και τον ιδρυτικό νόμο της ΕΡΤ η σημερινή Διοίκηση της, ως άμεσα υπεύθυνη για τον αποκλεισμό της ΛΑ.Ε. και τη μη διασφάλιση του σκοπού και των αρχών λειτουργίας της ΕΡΤ, βάσει των οποίων οφείλει να αποτελεί φορέα «δημοκρατίας και πολιτισμού και να συμβάλλει στη διασφάλιση της πολυφωνίας, στην ανεξάρτητη μετάδοση της πληροφορίας και της είδησης". Η καταγγελία της ΛΑ.Ε. προς το ΕΣΡ αποτελεί συνέχεια της παράστασης διαμαρτυρίας που είχε πραγματοποιήσει κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στις 10 Φεβρουαρίου (αποτελούμενο από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Δημήτρη Στρατούλη, Δέσποινα Σπανού, Αντώνη Νταβανέλο, Γιάννη Τόλιο και την Όλγα Μοσχοχωρίτου από το νομικό τμήμα της ΛΑΕ).

Επισυναπτόμενη η επιστολή – καταγγελία της ΛΑ.Ε. προς το ΕΣΡ.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΕΡΤΛΑΕΕΣΡαποκλεισμόςκόμμαεπιστολήκαταγγελίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα