Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην απομάκρυνση Μπογδάνου: «Ο Μητσοτάκης δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα»

Μαίνονται οι αντιδράσεις για την αδιανόητη ενέργεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που αναδημοσίευσε άρθρο από την ιστοσελίδα που πλέον ανήκει στη γυναίκα του, στο οποίο αναφέρονταν τα ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου γιατί ήταν παιδιά μεταναστών.

Η αντιπολίτευση έχει ζητήσει ήδη από χθες σε υψηλούς τόνους τη διαγραφή του βουλευτή, ωστόσο από τη Νέα Δημοκρατία τηρείται «σιγή ιχθύος» καθώς δεν έχει εκδοθεί η παραμικρή ανακοίνωση για το περιστατικό, ούτε έχει σχολιαστεί

δημόσια η αποτρόπαια ενέργεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από άλλους συναδέλφους του στο κόμμα.

«Φασίστας ο Μπογδάνος, αδύναμος ο Μητσοτάκης»

Σε νέα πολύ σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σήμερα να ζητά τη διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ της ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραμένει στη θέση του καταλογίζοντας ευθύνες στον «αδύναμο» Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος Πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο», συνεχίζει η Κουμουνδούρου.

«Όσο για τη Δικαιοσύνη, συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ. Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μπογδάνος: Στην αρχή απειλές, μετά… «έγινε λάθος»

Ο βουλευτής της ΝΔ αρχικά ζήτησε και τα… ρέστα, απειλώντας μάλιστα με αγωγή τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου, και αρνήθηκε ότι το άρθρο περιείχε κατάλογο με τα ονόματα των μαθητών του νηπιαγωγείου.

Τα ονόματα δεν υπάρχουν στο εν λόγω δημοσίευμα. Η αγωγή σε σένα θα είναι απολύτως υπαρκτή. https://t.co/uE7y70dXnj

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) September 14, 2021

Στη συνέχεια ωστόσο άλλαξε… γραμμή και μίλησε για λάθος το οποίο διορθώθηκε, επιχειρώντας να ρίξει όλη την ευθύνη στον συντάκτη του άρθρου, που όπως υποστήριξε μετά από το περιστατικό, απολύθηκε.

Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. https://t.co/9G2hFdnb4R

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) September 15, 2021

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή ηγεσίας – Ξεκίνησαν οι ζυμώσεις (Photo)

Οι «αυτοκόλλητοι» Υπουργοί της κυβέρνησης

Αιχμηρός Νίκος Φίλης: Μπορεί να σπάσαμε το κεφάλι του φιδιού, αλλά υπάρχουν και Μπογδάνοι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιμένει, ΣΥΡΙΖΑ, Μπογδάνου, Ο Μητσοτάκης,epimenei, syriza, bogdanou, o mitsotakis